reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
o to nawet fajnie jak można do nich isc, bo z tym załączaniem zdjęć to nie wiem jakby było, ile to trwa i czy jakość jest dobra.
no a teraz to muszę się wziąć za robienie zdjęć bo nie wiem skąd wytrzasnę aż 100!!

mysza to Ty biegła jesteś w komputerach? bo będę miała podobną prośbę jak Izuniek, a L. Katoryby już raz wykorzystałam ;)

my dziś na szczepieniu byliśmy. przeżyłam. tylko na mnie szczepienia robią wrażenie, Dominika z tatusiem zero emocji. Chwilkę zapłakała i zaraz cisza :) waży 6500 i mierzy 63 (tym razem od deski ;)

Juhu,

marttini - kopiuj posta przed wysłaniem zawsze! ja już nie raz się tak nacięłam (bardzo często wcina zwłaszcza jak się długo pisze posta) i teraz zawsze kopiuję.

Izuniek - 2h wolnego jak Lencia w przedszkolu będzie wykorzystaj na relaksik :)

karolq - ja też jak mieszkałam w tamtych okolicach chodziłam do Franciszków na dziecięce - zawsze się pośmiać można było z tego co dzieciaki wymyślają :p

Mysza - :* dla Eli

Izuniek, e_v - jak trzeba to L. pomoże nie ma problemu :)

Ja też jakiś czas temu kupiłam kupon na foty. Tylko, że z Wrocka jest firma i muszę za przesyłkę dopłacić. Realizacja do 18.09 więc muszę się sprężyć :/

Ale miałam nockę... nie dość, że się późno położyłam to jeszcze budziłam się co chwilę, bo a to wiało i roleta trzaskała, a to Bolo (któryś już raz) ryczał, a to się przebudziłam sama z siebie i zasnąć nie mogłam bo o pracy myślałam... ech... i to jeszcze przed 6 Bolo się rozryczał i musiałam wstać na mleko... no i już spania nie było. No a w pracy od 13 mnie żołądek bolał (już któryś raz), przypuszczam, że z nerwów bo jak przyszłam do domu to już ok.

katoryba u mnie nocka wygladala podobnie. ciagle cos mi przeszkadzalo. np. o 1.30 zerwal sie wiatri sie obudzilam, leze i nagle mnie oswiecilo, ze pranie na dworze wisi i biegusiem na ogrod:) no i poniej przez dobra godzine spac nie moglam:( koniecznie przyjdz jutro na relaks bo sie wykonczysz!

mysza naj naj naj dla corci!

Witajcie:)

Dzisiaj ma być jeszcze cieplej niż wczoraj. Dawno juz nie było takich upałów w sierpniu. Chyba się dziś nie ruszę z chaty.

E_V - my wczoraj też byliśmy całą rodziną na szczepieniu. P. trzymał Jaśka przy wkuwaniu, bo dla mnie to zbyt ciężkie. Daliśmy mu również pierwszą na rotawirusy - ciekawe czy to coś da. Jachu waży 5880 kg i mierzy 61,5 cm:) Pomału dogania Dominikę:)

Paulineczka - ale jaja! Faktycznie leżałaś obok mnie. Jak wpadłaś na to, że ja to ja? A ja niedawno spotkałam koło mojego bloku dziewczynę, która leżała naprzeciwko Ciebie i urodziła w nocy przede mną. Mieszka niedaleko mnie:). Jaki ten świat mały. A co tam u Was? Jak Roksanka? Dziękujemy za buziaki i pozdrowienia:)

Mysza - spóźnione buziole dla Elizki:*

Ciekawe jak nasze dziewczyny na patologii się mają. Ktoś coś wie?

Dużo chłodu i cienia na dziś Wam życzymy:)

witam sie z ranca,

u nas nocka kiepska, najpierw problem z zasypianiem, potem wczesna pobudka bo mi sie dziecie rozkopalo z becika i przekrecilo na drugi bok i miala buzie wcisnieta w ochraniacz. no i dzien zaczela po 6 co jej sie pierwszy raz zdarzylo :/ a teraz siedzi i steka a liczylam ze pojdzie spac i ja sie kimne :(

Ostatnia edycja:
Witam sie z samego rana ;) Nie spimy od 5:30 tzn mala jeszcze zasnela ale zanim sie pomeczylam z nia to psu sie zachcialo a maz len i dupy ruszyc nie chcial zrobilo mi sie zal pieska to wyszlam wrocilam a mala juz nie spala eh moze zaraz jakas drzemka bedzie;)

Ale dzisiaj upal sie zapowiada az niechce mi sie wychodzic eh:(

reklama
Hej ho,

od 3 przez godzinę Leną gadała do ochraniacza :/ ani jedna powieka nie chciała się przymknąć :p ostatecznie dostała butlę mleka i zasnęła. Ja za to jestem zakręcona... Teraz panna udaje, że pływa żabką, tylke że na plecach hehe Chyba zaraz jakiś szybki spacer zaliczymy :)

Do góry