reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
No wlasnie to widzialam a na dole jest ze oferta wazna jeszcze 14 godzin. Czy to chodzi o to ze ja musze kupic najpierw ten groupen a po 30 moge zdjecia zamowic tak?

a i juz nie wazne zostalo wyprzedane;P To tak jest jak ze mnie taka ciemnota;P Nie przeczytam wszystkiego a bym chciala wiedziec;P

Ostatnia edycja:
póżniej jeśli będzie wolna chwila doczytam co u każdej z Was;)

w Zielonej byliśmy koło 2. Podróż -koszmar. Nadia wychodziła z fotelika, płakała i spać nie chciała. Trzeba było robić postoje i ją tulić-precyzując tatuś musiał tulić. Widać dziecię stęskniło się potwornie za tatusiem;)Zasnęła dopiero po 3:/ Teraz po sniadanku drzemie a ja muszę ogarnąć mieszkanie-widać, że facet sam przez 3 tygodnie mieszkał:-D

miłego dnia

p.s. buziaki dla Elizki;)

o rany dopiero co byłam na pierwszym spotkaniu właśnie u Elizki, ja jeszcze z brzuchem, a ona taka malusia... a tu 5 m-cy!!!
STO LAT ELI !!!

już się nacieszyłam wolnymi wieczorami :( przedwczoraj zasnęła po 21 - myślę sobie trudno, może jednorazowo, ale wczoraj koło 23 :(( mam nadzieję że to przez pogodę, duchota taka w domu, 25 stopni :( Oby dziś było lepiej, bo zwariuję :( jednak człowiek się do dobrego szybko przyzwyczaja...

karolq - dziś też jest ta oferta http://www.groupon.pl/oferty/zielona-gora/fotoexpert-zielonagora/723961 i jest aktywna bo sama z niej skorzystałam :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!
Potrzebuję kogoś do sformatowania laptopa i oczywiście wgrania nowego systemu i potrzebnych rzeczy. Ja się nie znam na tym, więc zaufana osoba by się przydała :)

reklama
Do góry