Czesc dziewczeta,
Ale dzisiaj fatalna pogoda - nienawidze mgły... Dzis znowu plecki bolaly w nocy
skurczy u mnie nie ma juz (tzn takich jak byly - jest napinanie brzuchola co jakis czas (ok 1-2/h)) tylko zaczelam sobie wkrecac ze mi sie wody sacza. Ale tak sobie mysle, ze to chyba te tabletki dowcipne co to je musze aplikowac (luteina 2x dziennie + clotrimazol na noc). Mam nadzieje,ze to one tak sie rozpuszczaja i wylatuja... :/ zamowilam sobie na allegro papierki lakmusowe - mam nadzieje,ze szybko przyjda.
emri - nie przemeczaj sie i lez ile sie da, skoro lekarz tak kaze. Ciesze sie, ze maly ma sie dobrze. U nas na sr też ludzie przeliczali ale nie w az tak dowciapny sposob
ta polozna faktycznie jakas lewa byla tak sie dziwnie usmiechala co chwile... no ale kazdy ma inaczej.
A wlasnie laseczki - dzwonila do Was juz ta polozna co to ja hurtem wybieralysmy? Miala dzwonil po dlugim weekendzie i ciszaaaa (przynajmniej u mnie)
Beti - ja mam co jakiś czas takie kolatanie serca, nagle zaczyna walic innaczej niz zwykle ale to tak kilka sekund trwa i przechodzi zupelnie. Dziwne uczucie. Mialam tak juz przed ciaza. Lekarz mowil, ze to emocjonalne :/
Mysza - audycja, hmmm zawsze to lepiej niz tradycja
nie wiem czy znacie/lubicie nasz kultowy polski film "Miś". ja go uwielbiam i znam prawie każdy tekst i od razu mi sie skojarzylo po tej audycji Mikolaja
cyt:
[
Tatuś Tradycji: Jest takie jedno imię... Dobre dla dziewczynki...
Wąsacz: Jakie?
Tatuś Tradycji: Tradycja!]
i
[
Tatuś Tradycji: O tym imieniu to ci jeszcze powiem, że takie dziecko - Tradycja, to się ostatnio w Gdańsku narodziło. Masz, czytaj!
Paluch: "Po ceremonii w pałacu ślubów... państwo młodzi udali się dooo raady zakładowej, gdzie dostali wiązanki ślubnych kwiatów. Wszyscy wzruszeni faktem, że są świadkami narodzin nowej, świeckiej tradycji". Rzeczywiście! To w związkach zawodowych im się urodziła?
Tatuś Tradycji: Pisze, nie?]
Dziewczyny macie jakis sprawdzony i tani sklep na allegro, zeby tak hurtem kupic wiekszosc rzeczy dla malucha?