reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hej
Ja w sumie chyba jeszcze nie zapomniałam :-) ale na ćwiczenia to chętnie bym poszła - choć teraz muszę leżeć :-(

W sumie w szkole rodzenia - fajne były zajęcia z malowaniem brzuszków :-) - czyli jak wobrażamy sobie malucha - u mnie ojcowie malowali dziwne rzeczy :-D które przypominały sprżety kuchenne :-D.

Podobały mi się nauki oddychania :-)

Ale drugi raz po 3 latach mi się nie chce :-D Jak coś to będę wracać do swoich postów sprzed 2 lat w poszukiwaniu odpowiedzi :-D

Pozdrawiam

Pozdrawiam

reklama
Na początku ciąży obiecywałam sobie, że pójdę na takie usg, ale teraz jakoś wystarcza mi obraz ze zwykłego usg, raz w miesiącu widzę jak mój maluszek fika w brzuszku;) Na pewno Laber ma taki sprzęt, ale ponoć do niego trudno się dostać, choć to tylko ze słyszenia wiem. Na jego sprzęcie przyjmuje Jakub Pankiewicz, może u niego spróbuj, to jego nr 663755454. A ile kosztuje wizyta i jak długo trzeba czekać-nie mam pojęcia.

A my właśnie dzisiaj idziemy na wizytę. Na ostatniej był chłopak, chociaż cały czas przeczuwaliśmy dziewczynkę;) Ciekawe czy coś się zmieniło?? Nie mogę doczekać się wieczora:)))

vii- nr tel do rejestracji dr Labera(pon i śr) i dr Pankiewicza(wtorki) 3209434, najlepiej dzwonić w te dni od 15:30 jest tam pani rejestratorka. Wizyta położnicza kosztuje 120zł ale może usg 3d więcej, nie wiem ale jak zadzwonisz to na pewno się dowiesz :)) do dr Pankiewicza ja czekałam 3 tygodnie.

Nasz maluszek tym razem pokazał, że jest prawdziwym facetem:))) Rośnie i dobrze się rozwija:) Tylko ja znowu nie bardzo.. . Muszę zrobić dodatkowe badania, bo chyba mam zapalenie układu moczowego. To już któreś schorzenie z kolei:(
A Ty Vii jak tam??? Udało się coś podejrzeć?
Dziewczyny może orientujecie się w sprawach ZUS-owskich? Właśnie dostałam informację, że mój pracodawca ma przedłożyć dodatkowe dokumenty w sprawie mojego zwolnienia.

Ostatnia edycja:
Emri -> Wiesz nie mam pojęcia - o co może chodzić ZUSowi - a pracodawca nie napisał ? Szkolenie BHP - pewnie nie będziesz musiała mieć - ale gorzej z badaniami lekarskimi - na które skierowanie nadal możesz dostać zapewne :-)

Vii - pisz jak tam wizyta :-)

Ja ma dopiero za 1,5 tygodnia :-)

Dzięki dziewczyny za odzew:)

U mnie była odwrotna sytuacja, maż chciał córkę... też taki jakiś zasmucony był jak okazało się, że facet będzie:) Ale ostatecznie to geny naszych Panów decydują, a nie nasze więc niech nie narzekają:)))
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
MATA EDUKACYJNA drewex MIŚ NA CHMURCE (1204618910) - Aukcje internetowe Allegro
Witam przyszłe mamuski. Może któraś będzie zainteresowana matą dla maluszka, to można zajzec na moją aukcję. Zawsze to taniej o koszt przesyłki, bo możemy się umówić i przekazać zakup. Niebawem będę wystawiać karuzelę fisher price z pilotem oraz bujaczek leżaczek. Jakby co, to można mnie znaleźć na ciężarówkach 2009, można pisać na priva.
Pozdrawiam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i dużo spokoju i radości życzę

reklama
Witam zielonogórskie brzuchy ;) Mamy termin na 20 lutego i jak na tą chwile wydaje mi się ze to za jakieś 5 lat ;)
Dzisiaj zapisałam się do przyszpitalnej szkoły rodzenia... na wcisk 10 styczeń!!! ... Czasu zostanie niewiele i najpewniej całego kursu nie zrobimy ale jakieś szaleństwo z zapisami było ;)
Mam nadzieje że będziemy się spotykać tu w sporym gronie... a kto wie może nie tylko tu ;) Pozdrawiam

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry