reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

a my właśnie wróciłyśmy ze spaceru :)

pierwszego w chuście :) użyczonej przez Katorybe :) i pomijając fakt, że ludzie patrzyli na nas jakbyśmy były z kosmosu to super sprawa :) Hania sobie spała a ja nie zastanawiałam się którędy ominąć schody (tak jak to jest kiedy idę z wózkiem), a po powrocie do domu Hania szcześliwa leży w leżaczku i sobie gada, a nie krzyczy jak zwykle chwilę po powrocie, także mam czas żeby zjeść i zrobić obiad :) rewelacja :) i dzisiaj namierzamy chustę dla siebie :)

Madzioszkaa jak tam po wizycie położnej ??

reklama
ja dzis zaliczylam krotki spacerek bo jestem zmeczona. Dawidek kilka razy sie w nocy budzil i jak na zlosc dzis w dzien spal godzine na spacerze i w domu seriami po 5 minut i budzil sie jak wypadal mu smoczek:( vii a ty gdzie kupilas te tommee tippee???? musze jutro ich sprobowac. takze wczoraj dal pokaz bycia aniolkiem a dzis diabel wcielony:)

Witam się

Dziś jak widac znów tu jestem :-D Jeden dzień do terminu :-D A ta moja uparciucha nie wychodzi :-D Wiem, wiem :-D Monotematyczna jestem :-) Już wolę wasze dyskusje o kupie :-D To kto teraz :-D Martini :-D Ja chyba jeszcze Ciebie przechodzę w tej ciąży :-D

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny,
dopiero 8:30 a mi już się chce spać :p Dobrze, że dziś piątek i dwa dni odpoczynku od pracy. Szkoda tylko, że pogoda się psuje. No ale weekend szykuje się pod znakiem załatwiania zaległych spraw i ogólnej bieganiny. Choć czeka mnie też zaległa randka z mężem ;) w walentynki zawsze chodzimy na jakąś kolację a w tym roku był w szpitalu, więc idziemy dopiero teraz. Ciekawe tylko czy sukienka kupiona w styczniu się dopnie ;)

Miłego dnia babole

Beti ja kupiłam w dużej hurtowni pod żarami.. ale widziałam je też w Dariuszu w przylepie i w Dzidziusiu na deptaku. Są pakowane po 2 w pudełeczku...

Myyszaaa faktycznie musisz mieć 5 gwiazdek w tym swoim brzuszkowym hotelu :) ale Elizka w końcu musi wyjść, jak nie sama to ją pogonią ;)

powiedzcie, że nie będzie padać ?? :/

oo Marzena :) to widzę mąż już chyba w całkiem dobrej formie jak się na kolację wybieracie ??:) a Ty sukienką się nie martw, bo dla mnie dalej nie pojęte jak w tym maleńkim brzuszku mieścisz 0,5kg bobaska :) także sukienka powinna się dopiąć :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam w domu sab simplex 3/4 buteleczki. Stoi w lodówce. Chętnie go odstąpię np za paczkę pieluch dada ;-). SS mogę podrzucić na terenie ZG. Zainteresowanych proszę o maila lub wiad na gg: 1761260. Pozdrawiam.

No wraca do siebie :) już nawet w tym tyg poszedł do pracy, więc jest coraz lepiej. A moja mała to te 0,5 kg to miała 3 tyg temu na wizycie ;) w śr mam następna i według mojego gina powinna mieć ok 0,9 więc zobaczymy.

A swoją drogą to mój mąż wczoraj pękał ze śmiechu, bo jak co wieczór przyglądał się jak brzuch faluje i w pewnym momencie mała zaczęła ćwiczyć pajacyki bo na raz z 4 stron kończyny było widać ;)

reklama
Heloł,
Co z tą pogodą? Lepiej niech nie pada, bo muszę na miacho wyruszyć :/ mały obesraniec zużywa pakę 44 pieluch w niecały tydzień...

Mysza
- mnie się coś wydaje, że przenosisz o tydzień ;P a pamiętacie, że jak nie było wiadomo co tam u Myszy siedzi Myszowatego to obstawiałyśmy, że będzie ksiądz? ;)

Marzena - miłego randkowania :)

Do góry