reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

dzień dobry śliczne kobietki:)
witamy się z rańca, chłopcy jak codzień oddelegowani do szkoły i pracy, my sobie teraz leniu****emy. Naducha rozmawia z zabawkami a ja piję Inkę z mleczkiem i nadrabiam zaległości na bb;) mam ostatnio trochę więcej na glowie/ pojawiły się problemy w rodzinie i dumamy jak to wszystko ogarnąć/ więc nie udzielam się na forum.

Fajnie było się wczoraj z Wami spotkać :)

miłego dnia tym rozpakowanym i tym w dwupaku:-)

reklama
dzień dobry śliczne kobietki:)
witamy się z rańca, chłopcy jak codzień oddelegowani do szkoły i pracy, my sobie teraz leniu****emy. Naducha rozmawia z zabawkami a ja piję Inkę z mleczkiem i nadrabiam zaległości na bb;) mam ostatnio trochę więcej na glowie/ pojawiły się problemy w rodzinie i dumamy jak to wszystko ogarnąć/ więc nie udzielam się na forum.

Fajnie było się wczoraj z Wami spotkać :)

miłego dnia tym rozpakowanym i tym w dwupaku:-)

Hej to znów ja :-) Jeszcze dwa dni :-D A moja córa dalej nie ma chęci wyjścia :-D Za dobrze jej chyba :-D

Pozdrawiam :-)

witam się i ja :)

Myyszaaa masz jeszcze dwa dni do terminu, a jak nie to może faktycznie Elizka chce myć kwietniowym dzidziusiem :)

Anias no niestety w tym życiu tak to już jest, że ciągle pojawiają się problemy :/ mam nadzieję, że szybko sobie z nimi poradzicie :)

no Anulka Ty zdecydowanie przy tak niskim przyroście wagi musisz wybudzać Małą do karmienia, powinna jeść regularnie...

obawiam się Pluszaczek, że póki co nie ma nikogo z Twoich okolic...

miłego dnia Wam życzę :)

Heloł :)
Tatusiowy spacer z rańca nie wyszedł, bo mały nas w konia robił - pobudka o 5, cyc, spanie 5min w łóżeczku, gadanie 10min, wnerw, cyc na spacer, kimanie przy cycu, spanie na łóżku koło mamy, wnerw jak nie ma cyca obok i w rezultacie tata już nie miał czasu na spacer. A teraz zabawia się z babcią i kolorową gąsienicą :)
Ależ piękna pogoda :) mam nadzieję, że cieplej niż wczoraj.
Miłego dzionka :)

Witam się w kolejny piękny dzień:)

Dziś jest dodatkowo piękny dzień, bo dziś podglądać będziemy naszego Johnego:). Może tym razem pokaże nam swe oblicze, a nie tylko klejnoty:).
Wczoraj w Focusie mąż oddał kurtkę do szatni i nie zauważył, że jest ona czynna do 21.00. Poszliśmy do kina i seans skończył się o 21.30. Oczywiście w szatni było już pusto. Poszedł ją dziś odebrać i musiał 12 zł zapłacić. Może to wszystko ma coś wspólnego z tym, że dostał numerek 13:).

Chustę już odebrałam z poczty. Jest piękna. Widać, że precyzyjna robota, a nie taśmówka. Nawet mój mąż powiedział, że będzie w niej łaził na spacery. Dodatkowo ma worek z tego samego materiału na sznurkach, w którym można przenieść pieluchę itp.

mysza - współczuję Ci z tym Twoim brzuszkiem. Nadźwigasz się biedna. Miejmy nadzieję, że wkrótce Elizka się zdecyduje pokazać na tym świecie.

Muszę znów kupić zapas mleczka w tubce:)

Miłego dnia babeczki:)

dzień dobry:-)

My już wstane i ogarnięte, mama ma znów czkawkę;/ ja nie wiem co ona tak czka. znacie jakiś sposób dobry? Mam dziś położną boje się:zawstydzona/y::-( pewnie będzie niemiła i sie wyżyje. eh.

wczoraj byłam zdjąć szwy po cc, kazali mi zwolnić tempo, ciekawe jak:-) zalecenie leżeć i wietrzyć bliznę, haha nie umiem leżeć teraz czuje się jak w najlepszych czasach i leżeć fuj.

co do problemów to już tak jakoś głupio jest że jak się tu poprawi to tam popsuje. zgroza.

Mysza ja Cie nie poganiam aleś ostatnia została;p:)

miłego słonecznego, może i ja się niedługo wybiorę na spacerek.

pogoda super, więć trzeba się wybrać na spacerek

muszę poszukać gryzaka dla maluszka siostry, bardzo mu dokucza ząbkowanie, pamietam że u nas sprawdził sie taki jeden, zobaczymy może i im pomoże

no chyba faktycznie póki co nie ma nikogo z moich okolic, no coż, poczekamy zobaczymy :)

miłego dnia babeczki

Madzioszkaa Hania też ma często czkawkę... to może być uwaga uwaga z zimna (?), z nerwów (taki maluch ma niedojrzały układ nerwowy) albo z nałykania się powietrza... ogólnie u nas pomaga przykrycie kocykiem, przytulenie i podanie herbatki lub wody, a czasem po prostu przeczekanie ;)

reklama
Do góry