reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hejo!

Nie wiem czy wiecie ale dziś jest dzień Teściowej. ja już swojej złożyłam życzenia;)

Katoryba ja nie wiem co jest ale wstałam i power jak szalony, pościłam zmywarkę, pralkę, umyłam wc, umywalkę, blaty, pochłaniacz, nawet kafelki za kiblem szorowałam jak jakaś walnięta:-D coś nie halo może mi się pomyliły dni? to wszystko zrobiłam do 13 później padłam na chwilę i wstałam i cały czas mnie wołało od rana okno w kuchni żeby umyć ale się nie dałam:D Teraz się wkleiłam do kompa żeby nic nie robić ale w sumie brodzik by można... Obiad zrobiłam, ech ja nie wiem co to. Mój się śmieje, że przed porodem tak mam i powinnam sie zbierać. :D

A na kolacyjkę (moją) jego obiad jak wróci W. z pracy spagetti i torcik czekoladowy:D

reklama
ale Wam zazdroszczę tych wyjść.. chociaż nie wiem czy bym 2 godziny bez Hani wytrzymała ;)

ja w ramach dnia kobiet posiedzę sobie w pachnącej wannie :)

moja malutka kochana córeczka znowu mnie zaskoczyła... naszykowała dla mamy niespodziankę... długo nad nią pracowała... aż wyszła po same łopatki ;) i Hania wylądowała pod prysznicem... nie wiedziałam nawet jak bodziak ściągnąć żeby kupa nie wylądowała na głowie...

Madzioszkaa
ponoć faktycznie przed porodem jest dużo energii... ja tak miałam w sumie dzień przed (miałam imieniny i gości) ;) także może faktycznie się szykuj ;)

niedzielne heloł :)
Właśnie z synalkiem zajadamy śniadanko. On to bardziej śpi niż je :/
Wczoraj byłam na wyjściu jakieś 1,5h tylko, bo w sumie takie było założenie żeby spotkać się na chwilkę. Zresztą już padałam bo spotkanie na 21 było więc i tak długo dałam radę :) a jak wróciłam to prysznic i zaraz cyce szt. 2 i spanko do 3:30. 2 cyce trochę wydłużają mu spanie ale nie jakoś mega... przed wyjściem wczoraj też po 2 cycach chciałam mu jeszcze dać trochę z butelki ale wypluwał, więc chyba się najada... to dlaczego nie śpi dłużej? ręce opadają :|
vii - piękna niespodzianka, nie ma co ;P

miłej niedzieli babki :)

witam się wcale nie z rana :)

anulka trzymam kciuki :)

katoryba
ten Twoj Boluś chyba po prostu nie lubi długo spać ;)

a my wstaliśmy o 10:30 obydwoje w szoku co jest grane ;) normalnie Hania złote dziecko :) a teraz wszyscy zjemy śniadanie i na spacerek :)

anulka i katoryba-takie ćwiczenia swojego czasu robiła szkoła rodzenia ksenia -chodziłam na nie-aerobik z dzieckiem -więc małe odważniki w postaci naturalnej ;)
a na polanie w amfiteatrze zajęcia jogi są :) choć i dla mamusiek coś można pomyśleć :)
i miłej niedzieli!

hejka babeczki!

my dzis po ciezkiej nocy:( od wczoraj Dawidek biedny nie mogl zrobic kupy i mu sie tam przelewalo w brzuszku. caly czas sie prezyl, wyginal i kopal nozkami. marudzil, poplakiwal ale przynajmniej na rekach sie uspokajal. co zasnal to zaraz sie budzil biedaczek a my razem z nim:) masakra, nie widze na oczy. masowalam go, suszarki uzywalam, kladlam na brzuszku, odstawilam herbatke laktacyjna bo ma koper i pije rumianek. no i w koncu kupa poszla niezla, nakarmilam go i spi jak aniolek teraz. odpukac;) mielismy isc cala rodzinka na spacerek dzis pierwszy raz ale chyba nic z tego nie bedzie bo maly spi. ja tez ide sie zdrzemnac. milej niedzieli!

Kordek ja obstawiam, że urodzisz w środę, czyli 9 marca :)

Beti współczuję nocy... biedny Dawidek... oby wszystko wróciło do normy, bo bolący brzuszek to nic fajnego :/

Myyszaaa jak tam po urodzinach ?? Mikołaj szczęśliwy ??

a my już po spacerze, nawet babcie odwiedziliśmy ;) obiad wstawiony, a w lodówce czeka pyszny tort z bitą śmietaną :) mniam :)

reklama
Do góry