emri
Fanka BB :)
Beti studiuję dziennie Ale niestety nie mamy nikogo kto mógłby nam pomóc przy Filipie, więc kombinuję jak mogę...Dzisiaj akurat byłam od 16 do 20, bo część zajęć tak mam zaplanowaną, resztę uzgodniłam z wykładowcami, że będę odrabiała nieobecności na zaocznych. Całe szczęście, że się tak udało, bo chciałabym skończyć szkołę w terminie, a za zaoczne płacić nie damy radę z naszym budżetem A z kupą u mnie było świetnie)) lepiej niż z siusianiem zrobiłam w 3 dobie, bałam się jak nie wiem co...ale brzuch mnie już tak bolał...Ty i tak masz komfort, bo w domu a ja i Vii musiałyśmy w szpitalnych kibelkach...no ale poszło bardzo dobrze ja akurat jadłam wtedy bardzo dużo jabłek i tak myślę, że to dzięki temu W domu było już znacznie gorzej, ale to raczej było spowodowane żelazem, bo brałam na anemię. Tak bolało, że łoooo...ale odstawiłam i teraz mogę już powiedzieć jest ok. Znowu wróciły tematy kupkowe
Anias jesteś w końcu
Bafi witam i ja my też kilka razy podaliśmy bebiko i też spoko
Madzioszka no przykra historia a może nie doczekasz do tego swojego czwartku???
Izuniek Tatusiek spisuje sie bardzo dobrze, dzisiaj też dał radę To bardziej ja panikuję, ale cóż ...
Anias jesteś w końcu
Bafi witam i ja my też kilka razy podaliśmy bebiko i też spoko
Madzioszka no przykra historia a może nie doczekasz do tego swojego czwartku???
Izuniek Tatusiek spisuje sie bardzo dobrze, dzisiaj też dał radę To bardziej ja panikuję, ale cóż ...
Ostatnia edycja: