Izuniek
Fanka BB :)
... więc się rozpisuję...
Beti - widać Dawidek wie, że Mamusi należy się czasem trochę relaksu :-) Kochany synuś :-) takie wieści są pocieszające dla (jeszcze) brzuchatek ;-)
PS. Chyba czas zmienić suwaczki :-)
Vii - jak już będziesz miala zdjątka, pochwal się kilkoma na grupie :-) z pewnoscią wyglądacie wszyscy cudownie :-) a przygody w trakcie - być muszą ;-)
Myszaa - power i przeziebienie razem? Ciekawe co wygra... ;-)
Marzena - ja męża zostawiam w kolejce a sama wychodzę i czekam na ławkach (w marketach to możliwe) :-)
Emri - i jak wypada tatuś w testowaniu? :-)
Widać, że przyjemnie się Nam Marcówkom witało nadejście lata 2010, tyle owoców z tego
Marttini - ja w prywatnej wiadomości się wypowiem na temat J&A ;-) Się już nie strachaj, odpocznij dziś porządnie! Mała niech poczeka na jeszcze piękniejsze dni, by wyjść :-)
Zawalka - przyznaj się - co to za książka Cię tak wciągnęła??
Katoryba - dobre wieści w kwestii usg :-) super!
Bafi - cześć! :-)
Poszperam na grupie, dopiszę swoje namiary ;-)
Beti - widać Dawidek wie, że Mamusi należy się czasem trochę relaksu :-) Kochany synuś :-) takie wieści są pocieszające dla (jeszcze) brzuchatek ;-)
PS. Chyba czas zmienić suwaczki :-)
Vii - jak już będziesz miala zdjątka, pochwal się kilkoma na grupie :-) z pewnoscią wyglądacie wszyscy cudownie :-) a przygody w trakcie - być muszą ;-)
Myszaa - power i przeziebienie razem? Ciekawe co wygra... ;-)
Marzena - ja męża zostawiam w kolejce a sama wychodzę i czekam na ławkach (w marketach to możliwe) :-)
Emri - i jak wypada tatuś w testowaniu? :-)
Widać, że przyjemnie się Nam Marcówkom witało nadejście lata 2010, tyle owoców z tego
Marttini - ja w prywatnej wiadomości się wypowiem na temat J&A ;-) Się już nie strachaj, odpocznij dziś porządnie! Mała niech poczeka na jeszcze piękniejsze dni, by wyjść :-)
Zawalka - przyznaj się - co to za książka Cię tak wciągnęła??
Katoryba - dobre wieści w kwestii usg :-) super!
Bafi - cześć! :-)
Poszperam na grupie, dopiszę swoje namiary ;-)