reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

- Vii - do rossmana??? czy do innego...kurcze...a moze wspolnie na spacerek? ja jak sie w koncu zbiore i sie zdecyduje wyjsc....to jakos pojdzie:) jak cos to dawaj znac! ja musialabym tez dojsc do pasmanterii - zrobilam juz na szydelku Alusi kocyk, a chcialabym jescze czapeczke, skarpeteczki i zaczac sukienusie jakas (tzn sprobowac, bo jeszcze nie robilam) - a nie mam wloczki.

- no a moze wygram w lotto/albo w zetce???:)

reklama
no do rossmana byłoby najlepiej, ale trochę daleko ;) więc chyba do drogerii na anieli krzywoń na ryneczek pójdziemy :) jak położna nie przyjdzie do 12:30 to dostanie ode mnie sms'a, że wizyta przełożona ;) i będziemy się zbierać do wyjścia z Hania :)

vii-program na 6-tkę 190 zł +250zł rotawirusy=440zł pneumokoki to wydatek 280 zł.

swoją drogą ta położna jest niepoważna, brak szacunku i niepowazne traktowanie drugiej strony. Pani Krysia była zawsze w poniedziałek i zawsze po 14, nie było sytuacji, że odwołała wizytę.

Hej
Witamy się zdrowi :-) Ale przemęczeni...

Katoryba - do lekarza marsz :-)
Vii i inne szczepiące - na wszystko hurtem - nie pozwólcie za jednym razem zaszczepić na wszystko... Powoli i po kolei... Kumpela w WaWie - na wszystko hurtem zaszczepiła - i kolejne dni w szpitalu spędzili z małą... Organizm nie wytrzymał takiego ataku...

Magdzioszka - seryjnie niezłe sny :-D

Pozdrawiam

Madzioszka - herbatkę z miodkiem i cytryną piję (mimo, że cytrus-Bolciowi chyba pasi). Do łóżka? buahaha a Bolcio będzie mamusi herbatkę donosić? ;P

marttini - znam ten ból jak zniknie mega post... średnio raz na tydzień mnie to spotyka :/ kopiuj sobie co jakiś czas albo pisz w wordzie np.
Ja z usług kosmetyczki nie korzystam raczej, ale przed ślubem byłam i moja siostra chodzi systematycznie na brwi właśnie do Samanty (na Chrobrego ma zakład) tel:693640987
Paracetamol wiem, że mogę ale temp nie mam więc nie biorę. Może któryś ze syropków dobiorę w aptece...
Do pediatry idziemy w pon. po południu - mam nadzieję, że nam wypisze.
Tak - idę na Anieli Krzywoń. Tak koło południa - zależy jak Bolcio.

vii - a Ty o której idziesz? Możemy w 3czkę pójść.
W naszej przychodni za rotarix płaciliśmy 330zł za 5w1 110zł chyba. I to przez aptekę było. Teraz już znowu można u nich kupić i chyba będzie taniej.

Mysza - cieszę się, że Wy już zdrowi. A ja do lekarza z czym/kim mam iść? No chyba nie z przeziębieniem, bo po 1: antybiotyku mi na to nie da, po 2: może mi polecić to co pani w aptece, po 3: poczekalnia = źródło zarazków, po 4: a co z Bolciem? ech...

czyli nie powinno się szczepić 6w1?? no weź myyszaaa mnie nie strasz :/

katoryba my idziemy kolo 13, najpierw na parking do auta, bo muszę coś zabrać :)

reklama
Do góry