reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Mysza no być nie może:) Spakowana i gotowa szaleństwo:-) Pamiętaj Twoja rodzi się dzień po mojej nie ma opcji;) Ja planuje na 16-17 :D

Emri gratuluje pomyślnego załatwienia na UZ! Ja chciałam żeby mi mój odebrał IOS ale pani Dorotka była nieugięta i nie dała muszę się sama pokulać;/

Zawalka Ty to już może tak nie szalej. Szybki ten Twój syndrom:D

Heh dziś miałam pierwszą ciążową zachciankę, chciałam mrożonych owoców. Ale mój stanął na wysokości zadania i kupił mi truskaweczki:D Mniam

a Mysza uaktualnij urodzinki na grupie:)

Ostatnia edycja:
reklama
;0 aja mialam sie spotkac spacerkowo z dziewczynami...a zahaczylam o kosmetyczke i juz brwi doprowadzone do ladu:):):) i szok...tylko 5zl :p hehe a poprawa humoru bezcenna:):):):)
no ja potwierdzam z pelna powaga - spokojne noce i przespane to dokladnie po odstawieniu od cycusia i wyjsciu zabkow...zbieglo sie to w sumie w tym samym czasie i wlasnie jakos tak ok.1,5roczku Bartusia, bo wtedy tez poszlam do pracy:) wczesniej to jakos nie bardzo....no i znow trzeba sie nastawic na jakies poltora roku wyciecia z marzen o snie;) ale szybko mija, a zapomina sie jeszcze szybciej!!!!
a kapiel w umywalce:) suuuuper sprawa i to pod biezaca woda...wszlkie wielgachne kupasy po pachy w tens sposob z lotem blyskawicy nikly w odplywie ;):):) da rade ;0

Dzień dobry w ten słoneczny poranek:)

Widzę, że korzystacie z uroków pięknego słońca i soboty:) Dobrze dobrze oby częściej taka wyśmienita pogoda!

Miłego i owocnego w odpoczynek dnia życzę:)

Dzieńdoberek Paniom i Panom :-) :-) :-)

Madzioszkaa - ja bym chętnie wpadła na porodówkę 18 marca, tak mi się upodobała ta data :-) Mysza - zapraszam ze mną, albo dzień po, co by zachować kolejność :-p I widzę marcówki w mobilizacji :D
Marttini - myślałaś, że za "brwiowy busz" bardziej Cię skasują? Oj, to bym wolała się sama męczyć :p W sumie też nigdy nie skorzystałam jeszcze z profesjonalnej usługi, poza dniem ślubu :-)
Vii - Kochana, nie szalej, po pół mieszkania do teściów uda Wam się zabrać :-) miska wystarczy do kąpieli, trochę mniej przestronnie, ale nadal higiena utrzymana ;-)
Emri - synuś chce chyba zrobić z Was rodzinę sów, co by w nocy zaszaleć :D

hej babole:)

maly nareszcie zasnal wiec zaraz pisze relacje z porodu:)
czy wasze maluchy tez tyle jedza co moj?! Dawidek siedzi caly czas przy piersi, najpierw jedna pozniej druga i pozniej znowu taka seria. trwa to 1h-1,5h i pozniej troche pospi i znowu:)
a w nocy dzis dal nam spac seriami po okolo 3h ale tylko dlatego, ze caly czas spal przy mojej wywalonej piersi. w lozeczku budzi sie co chwile:(

Witajcie Babolce w ten słoneczny dzionek :)
ja dziś zaliczyłam Waszego Auchana i nawet wepchnęłam się w kolejkę do kasy pierwszeństwa (zresztą po raz pierwszy i pewnie ostatni;-))
korzystajcie z pogody kto może :-)

relacja zamieszczona:)
kordek i bardzo dobrze, korzystaj poki mozesz!
madzioszka moj maz jest zachwycony malym. zwlaszcza, ze jest on skora zdjeta z taty. do mnie nie jest w ogole podobny ten maly sraluch:) nazywamy go takim naszym malym bobkiem albo krokiecikiem;)

witaj Beti;):):):) ucaluj swojego małego "bobka" :):):):)
z tym jedzonkiem - to sie unormuje....jeszcze jest malutki i potrzebuje jeść:)mówisz, że do tatusia podobny???tatuś pęka z dumy:)
sciskamy cieplo i pozdrawiamy weekendowo wszystkie pozostałe mamuśki - i te brzuszkowe jeszcze i te z maleństwami przy boku:*

reklama
Cześć dziewczyny:)

Jakoś spokojnie na forum w ten weekend. Chyba intensywnie wypoczywacie:). U mnie ciągle sny o wiośnie. Wczoraj sad owocowy pełen białych i różowych kwiatków i klomby pełne różnokolorowych kwiatów, a dziś drzewo z olbrzymimi, wielkimi, intensywnie pomarańczowymi pomarańczami.

Miłej niedzieli kochane:)

Do góry