Minesota
Fan(ka)
Emri - bo pogoda genialna jak na wiosenne porządki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawalka na pesel można do 4 tyg czekać... a my straciliśmy te 10 dni co w szpitalu byliśmy... także dopiero tydzień czekamy...
Izuniek spokojnie z tym sprzątaniem
ale Wam zazdroszczę tych spacerów, zwłaszcza w taką pogodę, ale jak w sobotę będzie ładnie to dostałyśmy pozwolenie na wyjście na spacer
tak właśnie położna się nie popisała... wzięła mnie dzisiaj z zaskoczenia... i zszokowana, że to ona w czwartki nie miała przychodzić... hmm :/
Na szczęście obejrzała kupkę (tak tak wiem znowu gadam o kupie ) Hani i stwierdziła, że piękna także już się tym nie martwię... Gorzej z tym na pipce... według niej nie jest lepiej... chociaż mi się wydaje, że jest... kazała zastosować wodny roztwór pioktaniny, czyli Hania znowu będzie cała fioletowa. Oby jej tylko to przeszło, bo już zaczynam się martwić...poza tym wszystko jest ok... Mała waży już 3480g, w 6 dni przybrała 140g, czyli idealnie całe szczęście, bo sporo ulewa, a czasem nawet z niej chlusta no i oczywiście Hania się popisała i zaciągnęła cyca, mała bestia robi mamie na złość może powinnam zapraszać gości na karmienie cycem