...no i ja potwierdzam, ze rozstępy mogą się pojawić pomimo smarowania i na samą końcówkę ciąży - mi wylazły dokładnie na jakieś półtora tygodnia przed porodem - dokładnie nie pamiętam - ale jak opadł już brzuszek, wtedy skóra bardzo się naciągnęła i raptownie;/ mam dwa z lewej i trzy z prawej strony, na samym dole brzucha - teraz też pewnie jakieś się pojawią, choć widać póki co te z pierwszej ciąży - a z okresu dojrzewania to swoją drogą jak to mój M nazywa drapnięcia tygrysa - hihihi - na biodrach i wewnętrznej stronie ud - trudno - jak są blade to juz nie widać tak
13kg to bardzo ładnie jak na 35ty tydzień!!! ja już mam 12ście...i pewnie na tym się nie skończy!!!
Myszko - no właśnie mnie rozbiera jak szlak;/;/;/ w nocy się zaczeło no....do lekarza będę mogła iść dopiero w piątek cholerka, bo teraz nie mam z kim Bartucha zostawić;;/;/;/;/ ech....póki co szpikuję się herbatka z miodem i sokiem malinowym - ale coś czuję, że na tym się nie skończy
13kg to bardzo ładnie jak na 35ty tydzień!!! ja już mam 12ście...i pewnie na tym się nie skończy!!!
Myszko - no właśnie mnie rozbiera jak szlak;/;/;/ w nocy się zaczeło no....do lekarza będę mogła iść dopiero w piątek cholerka, bo teraz nie mam z kim Bartucha zostawić;;/;/;/;/ ech....póki co szpikuję się herbatka z miodem i sokiem malinowym - ale coś czuję, że na tym się nie skończy