reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
dzięki :* jakos sie pocieszam, ale już ryczałam też kilka razy w ostatnich dniach..jakoś tak;/ nie wiem...i hormony i choróbsko i bezsilność i te skurcze...ech;/
i jeszcze lekarz, który mnie uświadamia, że do maja na bank nie dociągniemy - mam się szykować na 5go kwietnia;/ to też nie pociesza, bo czasu coraz mniej...ale sio sio glupie myśli nie???

dla pocieszenia mam mieć zrobiono dokładne USG by sprawdzić "dobrostan" płodu itd - więc mam nadzieję,trochę mnie to uspokoi

a z facetami tak już jest - że mają czas, wszystko "jutro" - jak zaczęłam rodzić Bartusia, to mój był na szkoleniu pod Częstochową...jak zadzwoniłam to podobno zbladł, odstawił piwo (ładne szkolenie co nie???) - ale to była godzina 18sta...więc mu wybaczam...i poszedł się przespać i potem gnał przez pół Polski na zbity łeb...no ale zawsze miał czas (i jak mówiłam, żeby nei jechał na to szkolenie bo tygodniowe) to nie, no co Ty jeszcze duuuużo czasu!!!!!

Witam Was serdecznie.

Przeczytałam wczoraj całe Wasze forum. Muszę powiedzieć, że jest bardzo ciekawe. W końcu dowiedziałam się czegoś o zielonogórskim szpitalu.

Termin mam na 17 marca. Zauważyłam, że jeszcze dwie koleżanki taki sam termin mają.
Poród zbliża się wielkimi krokami. Troszkę boję się!!! Boję się zwłaszcza bólu!!!!

Padło pytanie czy marcowe są już spakowane. Ja się spakowałam tydzień temu. Jedną mam torbę dla siebie a drugą dla córci.

Ja myślę, że marcówki mają ogólnie luz;p Ja nie mam spakowanej torby. Ale uwaga zaczynam o tym myśleć to już coś:-) mam już praktycznie wszystkie rzeczy ale torby nie mam:-) Szaleństwo, chyba faktycznie by się trzeba po mały pakować na rozpakowanie.

Vii tapczanik ciężki jak 3 diabły materacyk 112 zl samo łóżeczko w bobasie jakoś 350 chyba cena zależy od koloru jaki bierzesz, ładnie wygląda tylko instrukcja jest trochę dziurawa:-) ale mój W. dał sobie radę zuch chłopaczyna:-)

Betii każdy facet ma syndrom zaraz, jutro no chwila. Ja czasem swemu marudzę tak długo aż zdobi. Albo powiem raz drugi i czekam jak nie idzie to sama robie i potem wyrzucam mu, że ciężarna robi a on nie może;) Działa:-)

dzięki dziewczyny za uspokojenie :) chyba w ramach relaksu w pracy muszę sobie poczytać forum od początku ;)

Próbuj :-D Już prawie trochę stron piszemy :-D

Martini dużo zdrówka - nie wiem czemu nie doczytałam że już i ciebie łapie :-( Idź może lepiej do lekarza ? Miki pierwszy swój antybiotyk w styczniu tego roku dostał :-)

Pozdrawiam i wracam do korzystania z uroków ostatnich dni kiedy małe kopie mnie od środka :p

powiedzcie mi dziewczyny kiedy pojawiły się Wam rozstępy, czy wogóle się pojawiły???????
ja jestem w 35 tygodniu, smaruje sie Mustelą ale słyszę że i tak mogą się pojawić w 40 tygodniu. Przytyłam 13 kg to chyba dużó.....?????????

powiedzcie mi dziewczyny kiedy pojawiły się Wam rozstępy, czy wogóle się pojawiły???????
ja jestem w 35 tygodniu, smaruje sie Mustelą ale słyszę że i tak mogą się pojawić w 40 tygodniu. Przytyłam 13 kg to chyba dużó.....?????????

Mogą - po pierwszym dziecku pojawiły mi się jak brzuszek opadł w 40 tygodniu :-) Teraz mam ich dość sporo :-) Ja w ciąży tyje do 20 kilo :-) Co bym nie robiła :-) Więc gratuluje 13 :-)

Pozdrawiam

reklama
anulka z tymi rozstepami to niestety prawda, zdarza sie, ze na koniec wylaza:( mi sie wydaje, ze 13 kg to jest wynik prawidlowy! przynajmniej w moich madrych ksiazkach tak pisza. ja sama mam tylko 8kg do przodu, coz takie geny:) mama tez malo tyla w ciazy. rozstepow nie mam i blagam nature zeby sie nie zrobily bo i tak mam juz duzo po okresie dojrzewania:/

a ja zaraz bede miala chwile przyjemnosci:) przychodzi do mnie pani na opalanie natryskowe:)

Do góry