reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej :-)

U mnie pizza z Romy (zakupy dopiero wieczorem zrobię) :-)

a pogoda koszmar... może coś na poprawę humoru :-)

http://www.youtube.com/watch?v=YUMmf1eZeF0&feature=related

Mam jeden ze starszych wózków - TAKO - ale koszmarnie ciężko się go składa... i jeździ i nosi :-) ale do lasu na dziurawe drogi - genialny :-)

Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
o też bym sobie pizze zjadła :) ale musiał mi wystarczyć makaron z kurczakiem i sosem... męża nie ma, więc nie chciało mi się nic szczególnego robić...

anias:) ja zaobserwowałam dokładnie to samo...bardziej uprzejmi, życzliwi są faceci... częściej te głupie komentarze słychać z ust kobiet... a co do kas, to ja drugi raz od 5 miesięcy widziałam, że kasa pierwszeństwa była otwarta ;) raz w carrefour'ze widziałam ta kasę otwartą a za nią ogonek ludzi... wszyscy odwracali ode mnie głowy... mimo, że mój brat głośno powiedział " widzisz ma być więcej tolerancji dla kobiet w ciąży, a tu nikt Ci miejsca nie ustąpi" zero reakcji... nawet kasjerki...

Ach z tymi ludźmi w kolejkach to jakiś koszmar:( Mnie tylko raz przepuścił młody chłopak w kolejce w osiedlowym mięsnym i kilka razy wepchałam się do kasy pierwszeństwa w Tesco, będę się wpychać jak tylko będzie otwarta, a co!!!
Myyszaaa ja chętnie na jakiś wypad do miasta się piszę:) Też myślałam ostatnio, żeby zrobić wyjście brzuchatek, ale będą się gapić ludzie jak tak przyjdzie kilka ciężarówek razem:)))

Ja dziś pierożki ruskie lepiłam - właśnie odpoczywam po ich zjedzeniu (wyszły mniam mniam :tak:).
Co do kas pierwszeństwa - jakoś do tej pory nie zwracałam uwagi na te uprzywilejowane grzecznie czekając w ogonkach, ale czas najwyższy to zmienić!

Wyjście brzuchów? Czemu nie :-)

Myyszaaa jako pomysłodawczyni Wyjścia Brzuchów:) ustal jakiś dzień, godz. i miejsce:) Myślę, ze się wszystkie dopasujemy jakoś:) A jak nie to będziemy negocjować warunki:)

Ja dzis mialam pierogi z Pierozka:)
dzieki Katoryba za info o tej zmianie bo nie dzwonila do mnie ta Pani a zostawilam jej numer kom! dziwne:/
slyszalam juz wczesniej o tej hurtownii w Przylepie i chyba bede sie tam musiala wybrac na zwiady choc teraz kolezanka pojechala do anglii i ma mi duze zakupy zrobic dla synka:)

reklama
Beti1986 - ja sama zadzwoniłam do tej Pani, bo chciałabym się przenieść na kurs październikowy i pytałam o wolne miejsca i niejako "przy okazji" powiedziała mi o tej zmianie. Może bliżej pierwotnego terminu będzie dzwonić do każdego z tą informacją. Fatalnie się składa - być może nie zaliczę nawet połowy zajęć :(

Do góry