Cześć,
Byliśmy w tym Dariuszu w Przylepie - faktycznie wybór wszystkiego jest spory. Można tam zakupić totalnie wszystko dla dzidziusia (produkują też swoje ubranka, wychodzi tanio jak barszcz - np. 4szt. kaftaników za niecałe 10zł, 100% bawełna). Ceny póki co zanotowaliśmy, będę porównywać z innymi sklepami. Co do wózków - stała ich tam cała masa, ale takiego jaki mi się marzy oczywiście nie ma (bo chyba jeszcze takiego nie wyprodukowali
) - chciałabym żeby wózek miał:
- przekładaną rączkę (nie chodzi o możliwość wpięcia spacerówki przodem jak i tyłem do kierunku jazdy)
- skrętne przednie koła (pompowane)
- możliwość wpięcia fotelika na stelaż
- małe gabaryty po złożeniu
- małą wagę
- możliwość przenoszenia gondoli za rączkę w budce
- możliwość regulacji oparcia w gondoli i w spacerówce
- i to co już w standardzie chyba: regulacja wysokości rączki, odpinana barierka, regulacja podnóżka, folia przeciwdeszczowa itd.
- no i żeby był tani
Ja niestety się z takim wózkiem jeszcze nie spotkałam - a może, któraś z Was miała przyjemność?
Wszystkie wózki, które wymieniłyście są prawie idealne - brakuje tylko przekładanej rączki
Ja już robiłam test obciążenia glukozą (75g) i wyszło mi jakoś dziwnie - poniżej normy na czczo i po 2h (cukrzyca ciążowa jest jak wynik wychodzi powyżej, także niby ok), dzwoniłam do gin - mówi, że mam się nie przejmować i stosować urozmaiconą dietę, ale jakoś tak nieswojo się czuję...
Beti1986 - termin rozpoczęcia naszych kursów w szkole rodzenia przesunął się na 30.11 (co mnie bardzo martwi) - wiadomość od prowadzącej