reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

ja sobie obiecałam, że zapisze się na ćwiczenia dla ciężarnych w Kseni i nic z tego nie wyszło, najpierw nie mogłam ćwiczyć ze względu na ciążę zagrozoną potem wakacje to wiadomo :rofl2: a teraz to tak jakoś czasu brak:zawstydzona/y:

reklama
Hej:) Depresji można dostać przez tą pogodę:(
Ja też chciałam ćwiczyć, w Mrowisku są takie zajęcia dla brzuchatek, ale jak do tej pory lekarz zabronił...Jedyne co to basen, więc poszłam kilka razy, ale za każdym, mimo przyjmowania tych preparatów specjalnych, miałam problemy z "grzybkami" wiec tez odpadło...Także zostały mi tylko spacery, oczywiście jeśli pogoda dopisuje:)

fajnie, że nie tylko ja tak świruje ze snami ;)

a co do ćwiczeń to też chciałam do kseni chodzić, ale na początku bardzo źle znosiłam ciąże, a teraz się zastanawiam czy nie za późno ??

Hej dziewczyny.
Mam pytanie czy już któraś z Was chodzi na szkołę rodzenia do szpitala?Dokładnie chodzi mi o to czy trzeba brać do szpitala ciuszki dla dzidziusia,podkłady po porodzie czy była już mowa o tym na szkole rodzenia.Jak rodziłam 1,5 roku temu to wszystko było i zastanawiam się czy coś się zmieniło.

ja tez chcialam chodzic na cwiczenia do ksenii albo do mrowiska ale poki co pracuje i nie chce mi sie wieczorem a w listopadzie zaczyna mi sie szkola rodzenia do polowy stycznia wiec chyba nie za bardzo zebym chodzila przez ostatni miesiac ciazy na cwiczenia:) ale jeszcze zobaczymy
vii mie sie wydaje, ze spokojnie mozesz teraz zaczac chodzic na te cwiczenia, nie jest za pozno a wrecz najwyzsza pora:)
a co do spania to nie za dobrze sypiam bo moja ulubiona pozycja jest spanie na brzuchu a to jest juz od kilku tyg niemozliwe wiec teraz juz mnie w nocy boki od spania bola;)

reklama
na ćwiczenia nigdy nie jest za późno, jesli nie ma przeciwskazń medycznych, dobrze się czujemy i nam się CHCE:-) a wiadomo jak to z tymi chęciami :rofl2:
mam na dziś dość, szkoła + przygotowania do komunii+ moje dziecko = hardcore:tak:
dobranoc ;-)

Do góry