reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

czesc dziewczyny:)
dzisiaj mialam wizyte,niestety musze troche poczekac,skurczy brak szyjka twarda,jak do niedzieli nie urdze w poniedzialek mam sie do szpitala zglosic:(
a co tam u vii??

reklama
Hej
Widzę że ostatnia idę spać :-) Pierwsza wstaje :-D

Ja dziś wyspana - wczoraj popływałam i dziś rano obudziłam się o 7 wyspana :-D Zobaczymy jak mi minie reszta dnia ;-D

Pozdrawiam :-) I czekamy na wieści od APMG :-)

hej dziewczyny...

u nas juz w połowie - no w 1/3 lepiej - bo Bartuś zdrowy, ale ja z brzuszkiem jeszcze nie;/ dzisiaj idę do lekarza, bo nie podobają mi sie wymioty - nic prawie zjeść nie mogę;/ normalnie jak na początku ciąży....

że tak się spytam....jeśli nie mam zaproszenai do grupy - to nie mam dostępu - tak???
- ale ja sobie jakby co poczekam :*

pozdrawiam Was wszystkie ciepło - bo i siedzenie na necie jakoś nie idzie;/

Marttini lepiej się zgłoś do lekarza. Ja jak miałam ostatnio to zatrucie to od razu mnie w szpitalu zatrzymali. I dopiero po jakimś zastrzyku z lekiem przeciwwymiotnym mi się poprawiło, a wcześniej 12 razy wymiotowałam :( no i jak mi zaraz potem zrobili badania krwi to wyniki słabe i musieli podawać glukoze, potas i coś tam jeszcze.

A tak swoją drogą co do grup to ja w ogóle nie wiem jak to działa ;) w sensie jak się tego szuka, wchodzi i w ogóle ;)

Dzień dobry! :-)

Dziewczyny, niech żadna sobie nie żartuje z takich dolegliwości... Nic dobrego dla nas się tak męczyć, a i dzieciątka odczuwają nasze niedole. Zdecydowanie lepiej skontaktować się z lekarzem, dla dobra wszystkich :)

Apmg - twarda z Ciebie sztuka ;) nie chcesz oddać dziecka światu hihi ;-) A tak serio to przez ten tydzień wszystko może się szybko rozwiązać. Trzymam kciuki!

Ja po wczorajszych zakupach (1,5 h w sklepie) padłam... Ale byłam też zadowolona, że w razie szybszego porodu jesteśmy w 80% przygotowani. Jedno jest pewne - Nasza córcia będzie występować najczęściej w barwach kremowych hihi

Uśmiechy na twarz Kobietki! :-D

mysza to bylas na basenie wczoraj? ale ci zazdroszcze, ja mowie swojemu mezowi, ze bym chciala isc i tylko slysze "ok to w weekend" i sie doczekac nie moge, :wściekła/y:
faktycznie dziewczyny z wymiotami nie ma zartow. ja do 4,5 miesiaca wymiotowalam codziennie rano, czasem po kilka razy i wiem jakie to bylo meczace a co dopiero kilkanascie razy:/
apmg a ty konkretnie jestes 40 tydzien i ile dni. emri pamietam, ze urodzila w 40 i kilka dni a kolezanka ze studiow w 42. niestety trzeba czekac:(

reklama
Beti - wsiadaj w auto - wpadaj po mnie i możemy jechać :-D Ja już bez auta i liczę na każdego kto jest zmotoryzowany :-)

Dziewczyny - czasami lepiej jednak odwiedzić lekarza jak nie przechodzą takie wymioty :-(

Izuniek - to przynajmniej pospałaś :-)

Pozdrawiam

Do góry