reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

wiadomo w markecie cieplo no i chodzenie, wybieranie i moze sie zrobic slabo. plusem jest to, ze sa kasy pierwszenstwa i ja bez skrupolow wszedzie z nich korzystam:) przed swietami udalo mi sie ominac dzieki temu pokazne kolejki:)
madzioszka ja bym mogla nawet isc w 2 czesciowym stroju tylko zaloze sie, ze ludzie by sie lampili. a musze powiedziec, ze przez ostatnie 2 tygodnie brzuch mi spory wyrosl:) czuje, ze maly jest juz duuuuuzy.

reklama
Hej
Witam się i ja z rana :-)

Mnie ostatnio pani Kasjerka kazała podejść do kasy w tesco :-D Chyba naprawdę wyglądałam na umierającą :-D Ale miłe to - ludzie w kolejce jakoś się nie buntowali :-)

Pozdrawiam

Dzień dobry o poranku:-)

Mi ostatnio młoda dziewuszka miejsca w autobusie ustępowała. W sklepie jakoś boję sie poprosić o przepuszczenie bo zaraz wydaje mi się że mnie zlinczują za to. Ale jak Beti prosi i się udaje to może i ja się ośmielę;)

czesc dziewczyny:)
u mnie po staremu:(chociaz wydaje mi sie ze cvos zaczyna sie dziac, bo w nocy brzuch 2 dni z rzedu mnie bolal tak jak na miesiaczke, ale w dzien spokoj:(
poza tym to czekam w koncu przeciez sie doczekam:)\
beti ja jestem w 40 tyg. i 5 dzien, wiec spokojnie ale zazdroszcze juz vii!!!
co do kombinezonkow, to ja kupilam na allegro ale jak w marcu rodzisz to nie wiem czy jest sense kupowiac nowy.
milego dnia dziewczyny ide myc podlogi:-D

cześć Dziewczyny
trochę ostatnio mnie mniej bo remont mamy w pełni i wieczorami to już nie wiem jak się nazywam
ale staram się Was nadrabiać ;)
Apmg trzymam kciuki żeby to było już :)
a jak tam Vii? już są w domku?
Madzioszkaa po Beti jestem ja, potem Ty i Myyszaaa a dalej to już nie wiem jak tam Mamuśki się rozkładają w czasie :)
pozdrowionka dla Was :))

jesli kasy pierszeństwa sa zamkniete mozna podejsc do punktu obsługi i tam tez skasuja jak sie poprosi ;-)

Zazdroszcze wam tego baseniku, my z młodym jeździmy co tydzień na zajęcia ale wchodzi tylko M o ja mam szlaan od gina

Kordek przepraszam!!!!! N'ie chciałam Ciebie wcale pominąć:-D całkiem niechcący to wyszło Dobrze jak Ty urodzisz to będę panikować że jestem następna:-D Mam nadzieję, że remont się szybko skończy, życzę powodzenia.

apmg szalejesz nie ma co. My to czekamy na kolejne wieści że przybyło nam nowego obywatela a tu nadal nic;p

Z kasami pierwszeństwa i z POK to jest różnie, zależy jaka zmiana. Ale mój małżonek mówi, że jak jest taka kasa na sklepie to trzeba iść poprosić o otwarcie a jak nie mają ludzi to maja obowiązek tam skasować. Obecność kasy zobowiązuje i tyle. Jaki on wygadany nie ma co:-) mi zwyczajnie głupio prosić o puszczenie.

Dobrej nocki babeczki!

hejka:):):)

z nami już ok:) byłam u lekarza z tymi moimi wymiotami, - ale zalecił lekkostrawną dietę, pojeść trochę ryżu - a że z malutką wszystko OK to kazał przeczekać...i jakoś przeszło - bo już tak mocno nie wymiotowałam. dobrze, że Bartuś zdrowy i go tak nie męczyło.

co do strojó kąpielowych to naprawdę nie ma co się patrzeć - teraz wszystko dozwolone:):):)jak coś mam taki jeden jednoczęściowy - mega rozciągliwy, dopasowujacy się do brzuszka:):) jak coś mogę pożyczyć;)

- ja jestem uziemiona i na zakupy niestety nigdzie nie wychodzę...a szkoda;/

reklama
Do góry