reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

już mnie z rana obudzili pod pretekstem życzeń, a docelowo usłyszałam "czy to już?" aaaaa oszaleje...

w nocy znowu miałam kilka takich bóli... ale nie regularnych i minęły jak zasnęłam... także dupa... czekam dalej...w dodatku coś mi ciśnienie świruje i potrafi być np. 132/97... nie wiem czy z tym powinnam jechać do szpitala ?? bo w końcu wraca do normy... nie chcę żeby mnie przez to na patologii trzymali...

miłego dnia Wam życzę :)

Apmg a jak tam u Ciebie ?? dzisiaj masz termin :)

reklama
Aaa przypomniało mi się jeszcze przed wyjściem:-) Dziś dzień babci i dziadka

To ja życzę nam przyszłym babciom wszystkiego najlepszego i naszym mężczyzną szczególnie tym nadopiekuńczym obecnym dziadkom:-) więcej zrozumienia na nas i luzu:D

Vii oddychaj:-) tylko spokój Cię uratuje. Miłego!

Madzioszkaa dzień dziadka jest jutro ;)

a tak liczyłam, że moim rodzicom w tym roku przyjdzie już obchodzić to święto, a tu kicha...

Myyszaaa czyli z tym ciśnieniem nie muszę się meldować w szpitalu ?? bo z tego co czytałam w ciąży ciśnienie nie powinno być wyższe niż 140/90... już sama nie wiem...

Hej;)
Vii najlepsze życzenia imieninowe ode mnie i moich mężczyzn;) A najważniejsze regularnych skurczybyków życzymy;)))

Katoryba spróbuj robić tak jak pisze Marttini, z tego co widzę to Wasze problemy są bardzo podobne, mam nadzieję, ze pomoże;) Sklep z tymi wędlinami jest obok piekarni Grono, nazywa się Delikatesy mięsne. Może poszukaj też w Żubrze, tam też mają dobre wędliny, przynajmniej kiedyś tak było.

Marttini ja mieszkam obok Mrowiska, więc mamy do siebie blisko. Masz ochotę na kawę, wpadaj śmiało;) Bo ostatnio to tylko Filipa odwiedzają. Zauważyłyście, że prawie wszystkie mieszkamy w jednej części miasta;)))

A właśnie zapraszam do nas zainteresowane mamy w przyszłym tygodniu;)))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry bardzo wyspany :happy:

Vii - wszystkiego najsłodszego! :-* Przypomniało mi się, że masażystka wspomniała na zajęciach w SR o możliwości przyspieszenia porodu (tylko nie wiem czy chodziło o wywołanie porodu czy popchnięcię akcji w szpitalu) przez masowanie/uciskanie wewnętrznej strony kostek! Więc jak coś to dziś możesz sobie u męża zamówić masaż ;-)

Hej;)
Vii najlepsze życzenia imieninowe ode mnie i moich mężczyzn;) A najważniejsze regularnych skurczybyków życzymy;)))

Katoryba spróbuj robić tak jak pisze Marttini, z tego co widzę to Wasze problemy są bardzo podobne, mam nadzieję, ze pomoże;) Sklep z tymi wędlinami jest obok piekarni Grono, nazywa się Delikatesy mięsne. Może poszukaj też w Żubrze, tam też mają dobre wędliny, przynajmniej kiedyś tak było.

Marttini ja mieszkam obok Mrowiska, więc mamy do siebie blisko. Masz ochotę na kawę, wpadaj śmiało;) Bo ostatnio to tylko Filipa odwiedzają. Zauważyłyście, że prawie wszystkie mieszkamy w jednej części miasta;)))

A właśnie zapraszam do nas zainteresowane mamy w przyszłym tygodniu;)))

Ja wam dam jedną część miasta:-D ja zawsze daleko :-D Ale z tego zaproszenia skorzystam :-D Może w końcu na jakieś spotkanie dotrę :-)

Dzień dobry bardzo wyspany :happy:

Vii - wszystkiego najsłodszego! :-* Przypomniało mi się, że masażystka wspomniała na zajęciach w SR o możliwości przyspieszenia porodu (tylko nie wiem czy chodziło o wywołanie porodu czy popchnięcię akcji w szpitalu) przez masowanie/uciskanie wewnętrznej strony kostek! Więc jak coś to dziś możesz sobie u męża zamówić masaż ;-)
hmm których kostek ? ;-D naszych czy dziecka :-p

ja się dziś tylko witam i uciekam bo trochę spraw do załatwienia jest :))
Vii wszystkiego najlepszego w dniu Twoich imieninek :)))
pozdrowionka i miłego dnia Mamuśki

Jejku jejku ile wy piszecie :)
Niestety nie było mnie kilka dni po w pon trafiłam do szpitala z okropnym zatruciem pokarmowym :/ w ciągu jednej nocy wymiotowałam 12 razy i jeszcze do tego biegunka. Niby dolegliwości ustąpiły ale jeszcze żoładek średnio działa. Albo mi się ciągle odbija albo jelita się skręcają mimo że dieta lekko strawna.

W tym natłoku informacji już się pogubiłam co kto pisał ale widziałam, że mam sąsiadki z zacisza :) no i pacjentki dr labera :)

A tak swoją drogą to jak byłam teraz w szpitalu to wydaje mi się, że hołowczyc jest ordynatorem, przynajmniej miał tak na plakietce ;) gąsior też się mną zajmował bardzo miły i spokojny facet.

A mam jeszcze do was pytanie dziewczyny. Ile razy w tyg są zajęcia w szkole rodzenia w szpitalu? bo udało mi się zapisać ale pani była tak zajęta że tylko podała mi termin pierwszego spotkania i już musiała uciekać ;)

reklama
Jejku jejku ile wy piszecie :)
Niestety nie było mnie kilka dni po w pon trafiłam do szpitala z okropnym zatruciem pokarmowym :/ w ciągu jednej nocy wymiotowałam 12 razy i jeszcze do tego biegunka. Niby dolegliwości ustąpiły ale jeszcze żoładek średnio działa. Albo mi się ciągle odbija albo jelita się skręcają mimo że dieta lekko strawna.

W tym natłoku informacji już się pogubiłam co kto pisał ale widziałam, że mam sąsiadki z zacisza :) no i pacjentki dr labera :)

A tak swoją drogą to jak byłam teraz w szpitalu to wydaje mi się, że hołowczyc jest ordynatorem, przynajmniej miał tak na plakietce ;) gąsior też się mną zajmował bardzo miły i spokojny facet.

A mam jeszcze do was pytanie dziewczyny. Ile razy w tyg są zajęcia w szkole rodzenia w szpitalu? bo udało mi się zapisać ale pani była tak zajęta że tylko podała mi termin pierwszego spotkania i już musiała uciekać ;)

Ojć nie ciekawie :-( A więc odpowiem ja - 2 razy :-)

Dziewczyny na grupie założyłam wątek dla mojej pamięci:-D Wyślijcie mi dane które uzupełnić

Pozdrawiam

Do góry