emri
Fanka BB :)
I ja chora, tylko, że mam ostre zapalenie gardła Dostałam antybiotyk wziewny i inne pomocne środki dla matek karmiących. Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo nawet nie mogę się poprzytulać z moim szkrabem... Dzisiaj była pediatra, z małym wszystko spoko, okaz zdrowia
Egzamin mam z metodologii badań społecznych, a potem jeszcze z antropologii kulturowej. W końcu musiałabym się za to wziąć
Wszystkie jesteście mile widziane Będzie więcej cioć do zabawiania małego))
Katoryba czyżby zakup mieszkanka się szykował??? Jedno już "zakupiłyśmy wspólnymi siłami" na naszym forum))
Na niedzielę planujemy pierwszy spacerek trochę się to u nas przeciągnęło...mam nadzieję, że też będę mogła pójść, bo z moim kroczem to 10 min. na nogach i koniec łażenia:/
Egzamin mam z metodologii badań społecznych, a potem jeszcze z antropologii kulturowej. W końcu musiałabym się za to wziąć
Wszystkie jesteście mile widziane Będzie więcej cioć do zabawiania małego))
Katoryba czyżby zakup mieszkanka się szykował??? Jedno już "zakupiłyśmy wspólnymi siłami" na naszym forum))
Na niedzielę planujemy pierwszy spacerek trochę się to u nas przeciągnęło...mam nadzieję, że też będę mogła pójść, bo z moim kroczem to 10 min. na nogach i koniec łażenia:/
Ostatnia edycja: