emri
Fanka BB :)
Hej
Nie ja nic nie zauważyłam, żadnych przebarwień. Mały jak się złości robi się cały czerwony, to pewnie to ją zaniepokoiło. A rady położnej przyjmuję z przymrużeniem oka. No może przejdę na jej dietę matki karmiącej to szybciej schudnę
)) Nie wiem czy ktoś jest w stanie jeść to co ona zaleca...
Katoryba na wypisie mam zalecenia podawać D już, bo zima jest i słońca brak, a K od 8 dnia. Położna podała mi kilka możliwości jak to podawać, czy osobno K i D, czy te 2w1. No i chyba sama się zamieszała, bo kazała czekać do 3 tyg. ze wszystkim. Wczoraj dałam D, a z K poczekam, bo wiem, ze różnie dzieci na nia reagują, a w szpitalu dostają odpowiednią dawkę, więc niedoborów nie będzie.
Vii fajnie, że zdążyliście z pokoikiem, bardzo się cieszę
)) A na spotkanie zapraszam do mnie, tylko, ze dopiero w przyszłym tyg., bo mamy uważać na infekcje ze względu na te antybiotyki... Nie wiem czy to nie za późno dla Ciebie
))
Ja nie miałam drętwień nadgarstków, tylko niestety skurcze łydek:/
A Filipo taki grzeczny w nocy
)) Idzie spać przed 21, potem pilucha i cyc o 24, o 3.30 cyc i do 6. 30 spokój
)) Oby mu tak zostało...
Miłego dnia
Katoryba na wypisie mam zalecenia podawać D już, bo zima jest i słońca brak, a K od 8 dnia. Położna podała mi kilka możliwości jak to podawać, czy osobno K i D, czy te 2w1. No i chyba sama się zamieszała, bo kazała czekać do 3 tyg. ze wszystkim. Wczoraj dałam D, a z K poczekam, bo wiem, ze różnie dzieci na nia reagują, a w szpitalu dostają odpowiednią dawkę, więc niedoborów nie będzie.
Vii fajnie, że zdążyliście z pokoikiem, bardzo się cieszę
Ja nie miałam drętwień nadgarstków, tylko niestety skurcze łydek:/
A Filipo taki grzeczny w nocy
Miłego dnia