Katoryba ja to Cię podziwiam, że Ty masz taką cierpliwość do tej położnej. Nie dość, że nie szanuje ludzi ani ich czasu to jeszcze jej wiedza jest nie do końca taka jaka powinna być. Ale u mnie w Soli jest podobnie- koleżanka niedawno urodziła i położna też przychodzi jak jej wiatr zawieje, wogóle się nie umawia i do tego przychodzi bez wagi więc o ważeniu małego nie ma mowy.
reklama
Groszek_Kokosowy
Fanka BB :)
dzisiaj też się tylko zamelduję...
witam nowe mamy, bo nie wiem już co przegapiła...
dzisiaj 13 coś czuję, że moja wizja się nie sprawdzi, bo nic się nie dzieje...
miłego dnia
witam nowe mamy, bo nie wiem już co przegapiła...
dzisiaj 13 coś czuję, że moja wizja się nie sprawdzi, bo nic się nie dzieje...
miłego dnia
Beti1986
hejka z rana
nocke mialam ciezka i nie jestem zbyt wyspana. vii no ty masz dzis 38 tydzien wiec niestety to moze potrfac jeszcze troche, ale juz jestes coraz blizej!
ja wypralam wczoraj i juz wyschly biale ubranka dla malucha, na razie wrzuce je do szafy bo nie mam deski do prasowania i ich nie wyprasuje. dzisiaj czas na kolorowe i moze mi sie uda w koncu meza namowic zeby powynosil graty z pokoiku!!! bo od proszenia do realizacji dluuuuga droga
nocke mialam ciezka i nie jestem zbyt wyspana. vii no ty masz dzis 38 tydzien wiec niestety to moze potrfac jeszcze troche, ale juz jestes coraz blizej!
ja wypralam wczoraj i juz wyschly biale ubranka dla malucha, na razie wrzuce je do szafy bo nie mam deski do prasowania i ich nie wyprasuje. dzisiaj czas na kolorowe i moze mi sie uda w koncu meza namowic zeby powynosil graty z pokoiku!!! bo od proszenia do realizacji dluuuuga droga
hej Dziewczyny
widzę, że humorki takie sobie
ja też mam ogromne problemy ze spaniem, a Ty Beti masz tak co noc czy tylko dziś?
ale cóż... musimy się przyzwyczaić bo niedługo to norma będzie
Vii gratuluję 38t.
ja już dziś zaliczyłam wizytę u dentysty i teraz odliczam minuty kiedy już będę mogła jeść bo umieram z głodu
pozdrowionka
widzę, że humorki takie sobie
ja też mam ogromne problemy ze spaniem, a Ty Beti masz tak co noc czy tylko dziś?
ale cóż... musimy się przyzwyczaić bo niedługo to norma będzie
Vii gratuluję 38t.
ja już dziś zaliczyłam wizytę u dentysty i teraz odliczam minuty kiedy już będę mogła jeść bo umieram z głodu
pozdrowionka
Minesota
Fan(ka)
Hej
Ja egoistycznie - bo od 3 do 5 nie spałam :-( i teraz na stojąco śpię a to drugie klockami chce sie bawić
Uciekam bo już się dopytuje gdzie zagrody pobudujemy dla zwierzaków :-)
Ja egoistycznie - bo od 3 do 5 nie spałam :-( i teraz na stojąco śpię a to drugie klockami chce sie bawić

Uciekam bo już się dopytuje gdzie zagrody pobudujemy dla zwierzaków :-)
Izuniek
Witam
kolejna zielonogórska przyszła Mamuśka się wita
Ambitnie poczytałam Wasze posty i choć już bliżej końca ciąży, postanowiłam się przyłączyć
Wstępu tyle...
Pozdrawiam słonecznie w ten ponury dzień! :-)
kolejna zielonogórska przyszła Mamuśka się wita
Ambitnie poczytałam Wasze posty i choć już bliżej końca ciąży, postanowiłam się przyłączyć
Wstępu tyle...
Pozdrawiam słonecznie w ten ponury dzień! :-)
Beti1986
to na kiedy termin?
mysza pomysl, ze niebawem bedziesz miala dwa szkraby, to dopiero bedze wyzwanie
kordek ja od poczatku drugiego trymestru cierpialam 2 miesiace na bezsennosc, codziennie o 2-3 sie budzilam i juz spac nie moglam:/ myslalam, ze zwariuje, a teraz budze sie co 2 godziny albo i czesciej i latam do toalety
mysza pomysl, ze niebawem bedziesz miala dwa szkraby, to dopiero bedze wyzwanie
kordek ja od poczatku drugiego trymestru cierpialam 2 miesiace na bezsennosc, codziennie o 2-3 sie budzilam i juz spac nie moglam:/ myslalam, ze zwariuje, a teraz budze sie co 2 godziny albo i czesciej i latam do toalety
Izuniek
Termin przylotu bociana mamy na 25 marca
maż jednak przepowiada z uśmiechem luty, co osobiście mi się nie uśmiecha. Proszę bez pośpiechu ;-)
Pochwalę się jeszcze, że spodziewamy się córeczki, która najpierw się kryła z płcią, by potem bezwstydnie rozłożyć nogi na usg.
Pochwalę się jeszcze, że spodziewamy się córeczki, która najpierw się kryła z płcią, by potem bezwstydnie rozłożyć nogi na usg.
Madzioszkaa
Witam
Beti z rana:-) dobre rano o 11
oby częściej takie rana były ale wyspane. Chyba każda z nas ma już problemy ze spaniem zwłaszcza w taka depresyjną pogode. Nic się normalnie niechce.
Izuniek nie ma się co śpieszyć jeszcze toroche zostało. W tym marcu to same dziewczynki się szykuja jakiś dzień kobiet jest w okolicy czy co?
Vii - do wieczora może się wszytsko wydarzyć, głowa do góry z każdym dniem bliżej
Ja też miałam kiepską noc to chyba coś z pogodą nie tak. Bo jak już kilka z nas tam ma to nawet w smutku rażniej:-)
Beti z rana:-) dobre rano o 11
Izuniek nie ma się co śpieszyć jeszcze toroche zostało. W tym marcu to same dziewczynki się szykuja jakiś dzień kobiet jest w okolicy czy co?

Vii - do wieczora może się wszytsko wydarzyć, głowa do góry z każdym dniem bliżej

Ja też miałam kiepską noc to chyba coś z pogodą nie tak. Bo jak już kilka z nas tam ma to nawet w smutku rażniej:-)
reklama
Beti1986
no wiec na SR dowiedzialam sie, ze faktycznie nie ma juz znieczulen na zadanie bo niby jest za malo anestezjologow:/ najlepsze, ze powiedziala mi to kolezanka, ktora chciala przejsc ten wywiad i badania i zostala na izbie przyjeta, czekala poltorej godziny a pozniej lekarz jej odmowil podpisania zaswiadczenia. takze panie na izbie i panie ze SR nie wiedzialy nic o tym:/
jeszcze chcialam was zapytac ile placilyscie za badanie na paciorkowca? bo ja zaplacilam 50zl u lekarza a dzis sie dowiedzialam, ze niektore laski ode mnie z grupy placily kilkanascie zlotych i jestem troche wnerwiona...
jeszcze chcialam was zapytac ile placilyscie za badanie na paciorkowca? bo ja zaplacilam 50zl u lekarza a dzis sie dowiedzialam, ze niektore laski ode mnie z grupy placily kilkanascie zlotych i jestem troche wnerwiona...
Podziel się: