reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Katoryba ja to Cię podziwiam, że Ty masz taką cierpliwość do tej położnej. Nie dość, że nie szanuje ludzi ani ich czasu to jeszcze jej wiedza jest nie do końca taka jaka powinna być. Ale u mnie w Soli jest podobnie- koleżanka niedawno urodziła i położna też przychodzi jak jej wiatr zawieje, wogóle się nie umawia i do tego przychodzi bez wagi więc o ważeniu małego nie ma mowy.

reklama
dzisiaj też się tylko zamelduję...

witam nowe mamy, bo nie wiem już co przegapiła...

dzisiaj 13 coś czuję, że moja wizja się nie sprawdzi, bo nic się nie dzieje...

miłego dnia :)

hejka z rana:)
nocke mialam ciezka i nie jestem zbyt wyspana. vii no ty masz dzis 38 tydzien wiec niestety to moze potrfac jeszcze troche, ale juz jestes coraz blizej!
ja wypralam wczoraj i juz wyschly biale ubranka dla malucha, na razie wrzuce je do szafy bo nie mam deski do prasowania i ich nie wyprasuje. dzisiaj czas na kolorowe i moze mi sie uda w koncu meza namowic zeby powynosil graty z pokoiku!!! bo od proszenia do realizacji dluuuuga droga;)

hej Dziewczyny:)
widzę, że humorki takie sobie
ja też mam ogromne problemy ze spaniem, a Ty Beti masz tak co noc czy tylko dziś?
ale cóż... musimy się przyzwyczaić bo niedługo to norma będzie ;)
Vii gratuluję 38t. :)
ja już dziś zaliczyłam wizytę u dentysty i teraz odliczam minuty kiedy już będę mogła jeść bo umieram z głodu
pozdrowionka

Hej

Ja egoistycznie - bo od 3 do 5 nie spałam :-( i teraz na stojąco śpię a to drugie klockami chce sie bawić :-D

Uciekam bo już się dopytuje gdzie zagrody pobudujemy dla zwierzaków :-)

Witam :)

kolejna zielonogórska przyszła Mamuśka się wita :)
Ambitnie poczytałam Wasze posty i choć już bliżej końca ciąży, postanowiłam się przyłączyć :)

Wstępu tyle...

Pozdrawiam słonecznie w ten ponury dzień! :-)

to na kiedy termin?
mysza pomysl, ze niebawem bedziesz miala dwa szkraby, to dopiero bedze wyzwanie:)
kordek ja od poczatku drugiego trymestru cierpialam 2 miesiace na bezsennosc, codziennie o 2-3 sie budzilam i juz spac nie moglam:/ myslalam, ze zwariuje, a teraz budze sie co 2 godziny albo i czesciej i latam do toalety

Termin przylotu bociana mamy na 25 marca :) maż jednak przepowiada z uśmiechem luty, co osobiście mi się nie uśmiecha. Proszę bez pośpiechu ;-)
Pochwalę się jeszcze, że spodziewamy się córeczki, która najpierw się kryła z płcią, by potem bezwstydnie rozłożyć nogi na usg.

Witam;)
Beti z rana:-) dobre rano o 11;) oby częściej takie rana były ale wyspane. Chyba każda z nas ma już problemy ze spaniem zwłaszcza w taka depresyjną pogode. Nic się normalnie niechce.

Izuniek nie ma się co śpieszyć jeszcze toroche zostało. W tym marcu to same dziewczynki się szykuja jakiś dzień kobiet jest w okolicy czy co? :-D

Vii - do wieczora może się wszytsko wydarzyć, głowa do góry z każdym dniem bliżej:tak:

Ja też miałam kiepską noc to chyba coś z pogodą nie tak. Bo jak już kilka z nas tam ma to nawet w smutku rażniej:-)

reklama
no wiec na SR dowiedzialam sie, ze faktycznie nie ma juz znieczulen na zadanie bo niby jest za malo anestezjologow:/ najlepsze, ze powiedziala mi to kolezanka, ktora chciala przejsc ten wywiad i badania i zostala na izbie przyjeta, czekala poltorej godziny a pozniej lekarz jej odmowil podpisania zaswiadczenia. takze panie na izbie i panie ze SR nie wiedzialy nic o tym:/

jeszcze chcialam was zapytac ile placilyscie za badanie na paciorkowca? bo ja zaplacilam 50zl u lekarza a dzis sie dowiedzialam, ze niektore laski ode mnie z grupy placily kilkanascie zlotych i jestem troche wnerwiona...

Do góry