katoryba
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki,
Dzisiaj pierworodny naszego forum zaliczył pierwszy spacer w parku
fakt, że alki nieodgarnięte i ogólnie same wyboje, ale teraz tak wszędzie. Nie wiem czy jest się czym martwić ale mały być może ma przepuklinę
rano zauważyłam, że nad klejnotami a pod brzuszkiem ma taką małą wypukłość, przy kolejnym przebieraniu już tego nie było, później znowu było... Dzwoniłam do przychodni dowiedzieć się kiedy w końcu będzie pediatra z wizytą i ponoć jutro ma być i zwykle dzwoni się umówić wcześniej a mój tel. milczy :| jutro też ma być położna... dlaczego oni wychodzą z założenia, że będę czekać na nich cały dzień? Przecież my też mamy jakiś swój rytm dnia, chodzimy na spacery...
apmg - chcę karmić tak do ok roku (jeśli nie będę miała wcześniej dosyć). W sumie zostało mi 4kg do wyniku sprzed ciąży, ale szybko spada więc pewnie ostatecznie będzie mniej niż przed ciążą.
vii - to że nie masz teraz skurczy wcale o niczym nie świadczy. Mogą się pojawić nagle, nasilać i potem już Hanusia będzie z Wami
Myszaaa -spacer z dwójką bąbli to nie lada wyzwanie. Póki co nie wyobrażam sobie takiej eskapady. Mi ciężko się zorganizować z jednym i to jeszcze z mężem przy boku
a niedługo już będę sama musiała wychodzić :/ vii - nie rodź jeszcze - będziesz ze mną chodzić ;P
Madzioszka - jak oczy, to faktycznie trzeba uważać, bo to mega wysiłek jest.
Bóle pachwin miałam od kilku miesięcy przed porodem do samego końca a nawet chwilę po (chociaż wtedy bolało wszystko, więc nie wiem czy to były też pachwiny
) Fakt, że można to trochę rozchodzić ale bolało cały czas.
Dziecko ma zupełnie inny tryb snu niż ja w ciąży ;P
paula_zg - witaj

Taq - 2h??? Ale ona Ci przysypia przy cycku czy cały czas efektywnie łyka?
Fajnie, że Twoja nie ulewa. Ja się cały czas martwię i długo trzymam go prawie w pionie i patrzę na niego jak odkładam do łóżeczka. Kilka razy już się zachłysnął ,zaczął kaszleć a ja panika w oczach
Czy Twoje dziecko w ogóle płacze? Mam wrażenie, że ona tylko je i śpi
Dzisiaj pierworodny naszego forum zaliczył pierwszy spacer w parku
apmg - chcę karmić tak do ok roku (jeśli nie będę miała wcześniej dosyć). W sumie zostało mi 4kg do wyniku sprzed ciąży, ale szybko spada więc pewnie ostatecznie będzie mniej niż przed ciążą.
vii - to że nie masz teraz skurczy wcale o niczym nie świadczy. Mogą się pojawić nagle, nasilać i potem już Hanusia będzie z Wami
Myszaaa -spacer z dwójką bąbli to nie lada wyzwanie. Póki co nie wyobrażam sobie takiej eskapady. Mi ciężko się zorganizować z jednym i to jeszcze z mężem przy boku
Madzioszka - jak oczy, to faktycznie trzeba uważać, bo to mega wysiłek jest.
Bóle pachwin miałam od kilku miesięcy przed porodem do samego końca a nawet chwilę po (chociaż wtedy bolało wszystko, więc nie wiem czy to były też pachwiny
Dziecko ma zupełnie inny tryb snu niż ja w ciąży ;P
paula_zg - witaj
Taq - 2h??? Ale ona Ci przysypia przy cycku czy cały czas efektywnie łyka?
Fajnie, że Twoja nie ulewa. Ja się cały czas martwię i długo trzymam go prawie w pionie i patrzę na niego jak odkładam do łóżeczka. Kilka razy już się zachłysnął ,zaczął kaszleć a ja panika w oczach
Czy Twoje dziecko w ogóle płacze? Mam wrażenie, że ona tylko je i śpi