Groszek_Kokosowy
Fanka BB :)
jejku co tu takie pustki ?? imprezujecie czy jak ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Was wywiało...
Ja dziś znowu późno, bo była kolejna wizyta - tym razem teściowa. Zapowiedziała się już z trasy :| fajowo...
Zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacer ubierałam małego nie do końca rozbudzonego i może dlatego ale był baaaardzo spokojny i spał przez cały spacer (30 min) raz tylko oczy otworzył na sek. Wózek sprawuje się świetnie, pięknie lawirował między psimi kupami na wpół roztopionych chodnikach.
Dziś podaliśmy wit.K i nie zauważyłam reakcji płaczem. Pod wieczór trochę płakał a wit. daliśmy rano więc to chyba nie ma związku.
kordek - wit. K podaję się od 8doby życia. Mój zdolny chłop kupił taką drogą w kapsułkach - wyciska się zawartość kapsułki prosto do buzi dziecka. Ale po tych atakach płaczu ostatnio położna sama zasugerowała, żeby odstawić wit.K i poobserwować czy czasem to nie jest reakcja na nią i że nic mu się nie stanie jak nie dostanie kilka dni tej wit.,bo być może mały reaguje płaczem na jakiś składnik dodatkowy w tym akurat produkcie.
vii - nie chcę Cię straszyć, ale właśnie lada moment może się zacząć oby jak najszybciej zostało jeszcze trochę tortu dla nas?
Myyszaaaa - Ty jutro do focusa. Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłam Ostatnio jak gdzieś wychodzę to szybko, szybko żeby z pełnym cycem zdążyć do małego ;P a ostatnio nawet auto prowadziłam. Od listopada nie jeździłam i trochę miałam pietra ale gładko poszło
Dobranoc dziewczynki.
ale tu pustki...
katoryba a zostało zostało cały czas czekaliśmy z nadzieję, że jednak się wyrwiecie a nawet moja mama stwierdziła, że tort lepszy niż ja robię, więc do dzisiaj to działka G. a ten Wasz wózeczek taki malutki, że jak wyjdziemy razem na spacer, to ja z tą swoją gondolą będę wyglądać jakbym pchała samochód przed sobą
vii-czekamy na reguralne skurcze:-) próbuję każdego z polecanych sposobów i póki co kicha są niereguralne i takie dziwne raz opasają cały brzuch a zaraz potem tylko dół brzucha.
Witajcie babeczki,
Dzisiaj prawie nas ominęła kąpiel, bo awaria wodociągu i wody nie było ładnych parę godzin. Ale małemu się nie upiekło - o 20 już była Zaliczyliśmy też spacer nr 2 na 35min, który stał się jednym wielkim slalomem między minami :/
vii - no będziesz pchała samochód, przecież to są właśnie fury naszych pociech. Tylko, że Ty masz mercedesa a my punto
Pokoik dla Hani gotowy?
anias - a co robisz, żeby ta opuchlizna zeszła?
Myyszaaa - a na to wyjście to ściągałaś pokarm czy sztuczne tatuś miał dawać?
Pytania do dzieciatych mamusiek (albo niedzieciatych, które coś wiedzą w temacie ):
1. Czy po porodzie jest szansa żeby wbić się w ciuchy sprzed ciąży? Ja załamkę przeszłam - niby nie zostało mi za wiele na brzuchu, ale chyba dupka szersza czy co, bo w stare spodnie nie sposób się dopiąć - wyciągnęłam staaaare, które daaaawno nie noszone były, bo za wielkie a teraz w sam raz albo nawet za małe :/
2. Jak długo powinien jeść noworodek przy jednym przystawieniu cycka?
3. Co można poradzić na ulewanie?
wstawać śpiochy... coś nam forum zamiera...
u mnie nic się nie dzieje... jakieś tylko takie dziwne ćmienie w dole brzucha i napinanie... o 14 wizyta i chciałabym usłyszeć, że to już
może chociaż u Ani coś ruszyło ??
no i ciekawe jak tam apmg, bo to też już czas, a cisza...