reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witamy się;)
Przed chwilą wróciliśmy z miasta;) ale tłok, że masakra.. ciężko przejść..;) Roksa jakoś wytrzymała w wózku, bo nie lubi w nim jeździć;]
A co do kapci to my nosimy.. chodź ostatnio Roksa zawzięcie je ściąga i nie chce ich nosić... tak samo jak i wszystkie buty, które się jej założy.. dzis właśnie w wózku ściągała i jechała bez butów;d
Madzioszka w boti u mnie były kalosze dostępne od rozm 22-23 wzwyż.. więc jak coś to możesz zajrzeć i zobaczyć... cena bodajże 34,99 .. takie zwykłe , różowe, fioletowe, granatowe bądź czarne;)
marzena udanej imprezy:)
karolq fajna praca;) oby miło się pracowało;)

teraz to pozostaje mi życzyć milego wieczoru;)

reklama
Witajcie:)

Karolq - ciekawie się zapowiada Twoja praca. Powodzenia!

Marzena - ze mną po urodzeniu Jaśka coś się takiego porobiło, że ryczę jak bóbr jak np. ślub jedzie sobie. Mam też takie rozterki, że z jednej strony chciałabym gdzieś bez dziecka wyjechać, a z drugiej myślę co za sens jechać, jak będę ciągle o nim myślała.Jak się udało wesele?Może udało Wam się zmajstrować rodzeństwo dla Majci;)

Jaśko też papci nie nosi tylko w skarpetkach antypoślizgowych po domu biega.
Dzisiaj byliśmy w Świebodzinie u prababci Jaśka i w drodze powrotnej w autobusie był straszny tłum - wszyscy na Winobranie jechali. Ledwo dojechaliśmy, bo zaduch był straszny.

Miałam Wam jeszcze coś napisać, ale oczywiście uciekło:)

Miłego weekendu:)

Paulineczka dzięki za cynk z pewnością zajrzę:)

Marzena mam nadzieję, że zabawa była przednia:)

Zawalka nie coś się porobiła ino zmiękłaś:D

Katoryba no widzę, że kombination na FB jak mało. Dasz radę:D

Vii Wam to sie nigdy remonty nie znudzą:D:D

A pokoik Miesia Cudo oficjaknie Becik zazdraszcza:D

My jutro z B wybieramy się do Gorzowa trochę boje się z nią jechać na taką odległość ciekawe jak to zniesie. Oby dobrze:)

Młoda dziś bez drzemki latała jak nakręcona, kiedy dzieci rezygnują z drzemek?

Całusy dla pozostałych!!

madzioszka u nas tez zis brak dzemki:/ szok normalnie, ja chce zeby byla jak najdluzej:)

aestima Miesio by sie pieknie bawil w swoim pokoiku w takim namiociku http://allegro.pl/show_item.php?item=2617849960&msg=Tw%C3%B3j+email+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
mi sie trasznie podoba ale u nas pasuje niebieski albo bialy najlepiej!

ja dzis z malym bylam na pogotowiu:/ kurcze zostawilam na chwile torebke z vanishem na podlodze i patrze a mlody juz do buzi wsadzil, nie widzialam ile, wyplukalam buzie pod woda i najpiew chcialam zostac w domu ale w koncu nie moglam wytrzymac i pojechalismy. mila pani doktor dawidka obejrzala i kazala obserwowac bo wedlug mnie on tylko tak wzial na raczke i polizal. poki co nic sie nie dzieje, nie ma zaczerwienien kolo buzi ani w srodku:) ale myslalam, ze dostane zawalu jak zobaczylam go z tym vanishem w buzi!

Beti współczuje ja bym chyba padła na zawał oby wszystko było dobrze ;)***
A no i jesteś boska przypomniałaś mi, że mam taki namiocik zielony z kwiatkami nowiutki na strychu schowany i muszę Noesi wypakować ;)

hej ho laseczki,

1,5 godz temu wrocilismy... zmeczeni potwornie. wczoraj bylismy na nogach 22h :/ w pociagu spac sie nie dalo bo i ludzi sporo i duchota potworna. tesknota przeogromna, ale najbardziej w podrozy, potem na weselu to jako tak mniej, ale wszystkim non stop opowiadalam o majci ;) jak wrocilismy to taka kochana sie uczepila i puscic nie chciala, pol godz temu zasnela tez sie tulac :) slodziak nasz maly. grzeczniutka byla ale dzis ponoc caly dzien juz tesknila, brala tel i dawala babci mowiac "mama" albo przynosila buty czy pokazywala na samochod i tez "mama"

katoryba - dasz se rade z tym fb, jakby co to moge cos pomoc ;) a "szyje" potwierdzam, Bolcio nam mowil co mama robi ;)

zawalka - nie no rodzenstwo to jeszcze nie :) nie jestesmy gotowi, ja bym chciala tak za 2 lata, poza tym nie bylo warunkow bo spalismy w mieszkaniu pana mlodego w otwartym salonie a w pokoju obok jego brat ;)

beti - loooo matko, biedny dawidek, musialo go pewnie szczypac bo mi jak choc troche na reke kapnie to szczypie i zaraz tak jakby troche skore wypala :/

a namiocik suuuuuper :) chyba pomysle o nim w okresie mikolajek ;)

Hej, ja po weekendzie u rodziców:)
Beti, ojej masakra, dzieci nieustannie dostarczają nam " atrakcji"... po kontakcie z v. ja mam białe plamki na skórze, więc jeśli u Dawidka ich nie ma to chyba nie zetknął się vanish ze skórą??
Namiot mam, ale nie chcę zagracać mu pokoiku, więc u rodziców trzymamy. Jaskini też chcę się pozbyć, ale M. nie pozwala:-D W sensie duży M.:tak::-D no i zielony- niet- strasznie mi się opatrzył, wszystkie zielone gadżety wywaliłam z Miesiowego pokoju i jest biało- beżowo- czerwono- niebieski:) Takie skandynawskie koloryty:-)
Postaram się troszku Was nadrobić!

E: Troszkę podczytałam;)

Katoryba, to zapraszamy na wózeczkowe zabawy do nas w najbliższym czasie, choć Mieśko od miesiąca niepożyczalski:baffled: Ale szkolimy!:tak:
A włosy- dobrze, że mówisz, podetniemy co do maszynki natomiast- nie wiem czy to prawda, ale koleżanka radziła aby nie za szybko zaczynać z nią przygodę- ponoć po ścięciu maszynką włosy już nigdy nie będą takie mięciusie jak mają Bąble a twarde i sztywne...

Vii- kremowa- brzmi super, lubię jasne tło i kolorowe gadżety, dodatki!

A kapcie- moje guru od stópek dziecięcych twierdzi ,ze boso po miękkim- trawa, piasek, miękki dywan czy wykładzina. Twarde podłoże- panel, kafle itp- musi być coś na nóżce. Staram się stosować, ale często- gęsto boso lata... Zakładanie papci jakoś nas przerasta:sorry:

A, Beti- króciutkie włoski to ma przy Dawidku, ale powiem CI, ze na placu mamy zachwycają się jakie ma gęste i długie! WIęc Dawidek jest naprawdę wybrańcem- taki bujny włos, to nie lada rzadkość jak widać!:tak: Bardzo mi się podobają swoją drogą Dawidkowe włoski!!

Dziewczyny, wiecie coś o szkole muzycznej yamaha ?? Bo zapisałam dzisiaj Mieśka...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :))

Aestima super pomysł z tą szkołą aż się sama zastanawiam, a powiedz mi do jakiej grupy zapisałaś Mieszka do 1,5 czy już od 1,5 roku? A no i jak się orientujesz jakie koszty bo patrzałam na stronie ale się nie doczytałam ?

Marzena super, że wesele się udało ;) Biedna Majcia chyba pierwszy raz ja na tyle zostawiliście z babcią ?

Ostatnia edycja:
Do góry