reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie;)
Jakoś ostatnio brak czasu na wszystko... Ale już od środy będzie więcej czasu;) Jutro daje wypowiedzenie i to będzie mój ostatni dzień pracy;)
MamusiaNoesi jak dalej szukasz pracy to pewnie u mnie będą potrzebować za mnie... i moze i Tobie uda się dogadać popołudniami tak jak chciałaś;) jak oczywiście jesteś dalej zainteresowana.. bo pewnie potrzebowali by od zaraz na moje miejsce;)

Też tak na szybko dzisiaj, bo idę się szykować, bo jedziemy z Roksą do mojej mamy..
Miłego dnia;)

reklama
Hej ho,

nie ogarniam ostatnio :/ wybaczcie!

Bieganina u nas straszna, M. nareszcie na urlopie, ale jest tyle do zrobienia i załatwienia, że od rana mamy go tylko na kilka chwil i znów znika. Auto na przegląd właśnie poszło, oby bez niespodzianek!
Ja po trudnej nocy (przerwa od 2 do 4) obskoczyłam apteke, byłam w pracy po pieczątke do książeczki ubezp., szybko po parku się przeszłyśmy, by gołąbki nakarmić i z trudem położyłam L. spać. Głowa mi pęka, obiad to dziś zagadka, a potem czeka mnie pakowanie... Jutro do moich rodziców jedziemy, a w środowy wczesny ranek nad morze. Cieszę się, ale... Trzeba jeszcze kilka rzeczy L. kupić... Winobraniowe stragany obejrzeć :p

Znikam się położyć, póki chwila sprzyja...
Buziole!

Witajcie dziewczyny:)

wróciłam już na dobre. Mąż dziś pierwszy dzień do pracy po urlopie, a my z Kaloszkiem osamotnione. starałam się nadrobić to co nadrukowałyście przez te 2 tygodnie, ale strasznie ciężko. mam nadzieję, że teraz już będę na bieżąco.
Urlop udał się. przez 2 tygodnie zjechaliśmy ponad 1500 km, wiec Kalinka mały podróżnik;) Cudnie spisała się na wyjeździe. teraz już staramy się wrócić do normalnego trybu dnia. oby się bezproblemowo udało.
teraz szykujemy się do roczku. jeszcze niecałe 2 tygodnie. msza już zamówiona, więc jeśli macie ochotę wesprzeć modlitwą naszą roczną córcię to zapraszamy 22 września w parafii pw. Świętego Stanisława Kostki o godzinie 18:30.
ja w między czasie byłam też u gin i dostałam ostatecznie zielone światło na staranka o rodzeństwo dla Kalusi:)

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia:)

Witajcie;)
Izuniek jak ja zazdroszczę wyjazdu nad morze;) wypoczywajcie;)
Yvonne witaj po urlopie;) pewnie czas wam szybko zleciał? to powodzenia w starankach;)

Dziś pobudka przed 7 i jakoś nic mi się nie chce.. miałam się wziąć za porządne sprzątanie, ale jednak zgrubsza sobie coś tam sprzątne;) Roksanka mówi co chwile si(siku) i ciężko złapać coś do nocniczka, bo oszukuje mnie mała. I ucieka mi cały czas z niego... nie usiedzi trochę dłużej.. ale pracujemy nad tym;)

Miłego dnia;)

hej dziewczyny:) Przepraszam, że tu piszę, ale mam nadzieję, że Wy mi pomożecie:) Otóż szukam informacji na temat opiekuna dziennego z ulicy Ruczajowej, ponieważ zamierzam oddać tam maluszka. Może któraś z Was cos słyszała? Będę wdzięczna:) Pozdrawiam

heloł!
siwa gratki zebów my mamy 10 zebów plus 2 w natarciu, niestety czówki daja popalic -mam powtórke z rozrywki córka miała tak samo, jak szły to wszystkie zeby, tyłek odparzony -generalnie wesoło ;)

reklama
Do góry