reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
beti no właśnie nigdzie tak nie widziałam prócz deichmann'a w ccc mają od 25 rozmiaru w smyku też byłam to nie widziałam... może faktycznie jeszcze pozostanie te coccodrillo - dzięki;)

Kaloszki pojedyncze pary w małych rozmiarach były jakiś czas temu w CCC na deptaku, ale nie pamiętam czy dziewczęcę czy dla chłopca :/

Zawalka - to Ci Jaśko się wypowiedział, Lena grzecznie i cicho mówi "pupa" (tak samo na kuzyna Kubę mówi :p) a ostatnio nauczyła się mówić "cyce" :p edukacja w zakresie ciała na całego hihi
Marzenka - ładne wymiary ;) waga na parówkach podskoczyła hihi

Wybaczcie, że tak w skrócie, ale ja zabiegana...

sluchajcie bylam dzis w dzieciecym ekspercie i maja tam mega wyprzedaz! jest juz przebrane to co tanie i dobre ale mozna cos znalezc. czapki zimowe sa -50%, koszulki z krotkim fixoni 5zl, spodenki 10zl, bluzy 15zl, body bodajze 5zl ale zostaly same rozmiary od 74 w dol (vii jeszcze bylo spoo takich malych jak dla twojego przyszlego). jest tez cala sciana rzeczy dla dzieci powyzej roku -50% i duzo jest tam dla dziewczynek, nawet jakies plaszczyki i kurtki na jesien/zime. do tego wszystkie buty geox 90zl, i wszytskie buty primigi (sandaly, adidasy, kozaki) -50%. Widzialam taki swietny komplet ale na dziewczynke i na romziar 62 z tup tup: kurtka 19zl i spodnie oceplane na szelkach tez 19zl!!! juz nawet chcialam kupowac ;)

izuniek pupa i cyce powiadasz hehe:) niezly ubaw!

marzena Majcia to jak dawidek doslownie z gabarytow haha. jak tam w pracy? a pediatre zmieniliscie czy dalej do b. chodzicie?

Hej dziewczyny, ledwo przejrzałam wszystko i padam już na twarz... Michał wyjechał na 5 dni- egzaminy ma na podyplomówce. NIe wiem jak sama ogarnę wszystko, jeszcze po pracy codziennie mam spotkania jakieś z pracą związane... Niech już się skończy ten wrzesień;-)
martini, wprawdzie nie wiem jak wyglądałaś przed i w trakcie ciąży, ale zgadzam się, że po ciąży wyglądasz pięknie:tak:
Beti, MIesio też karmi lalę i misia:) i czesze i zęby im myje:-D To jest takie słodkie! A gdzie jest ten sklep o którym piszesz??
zawalka, siw, my jeszcze nie byliśmy u fryzjera, zastanawiam się kiedy czas na pierwszy raz?:) Jeszcze mu do oczu n ie wpadają, więc chyba mamy czas:)

Dziewczyny, moje dziecko mówi kocham, czyli " kokam" a dziś nawet wyszło mu " kokamcie" - pękam z dumy!!!:happy:

aestima ten sklep jest kolo fokusa a w zasadzie kolo hurtowni adam, a za kokam to bym serce dala!!!!! a co do wlosow ty narazie odpusc sobie myslenie o fryzjerze na dlugo! przeciez Miesio to ma krociotke wloski:)

Witajcie;)

kalosze zakupione w deichmannie;) więc już są;)
I takie pytanie mam do was może któraś wie..
mam umowę na zastępstwo i chcę złożyć wypowiedzenie to 3 dni?.. czy któraś z was wie więcej na ten temat i mogłaby mi napisać? jeśli bym złożyła dzisiaj to ona jest ważna do niedzieli czy poniedziałku? i muszę mieć 3 dni całe przepracowane, czy jak dziś idę do pracy jutro wolne i niedziela pracująca.. to co z poniedziałkiem?
Z góry wielkie dzięki jakby któraś coś wiedziała i napisała;)

Miłego dnia;)

reklama
beti - ale jak dawidek teraz? :) ciagle do B. chodzimy, my w sumie malo do lekarzy chodzimy i nawet jakos czasu nie mam zeby poszukac i polazic po nowych lekarzach. a w pracy...hmm srednia atmosfera

paulineczka - a ile zaplacilas za kalosze? byly rozmiary 20?

Do góry