reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

hej ;)

Madzioszka i Aestima fajnie że wróciłyście ;)

Siw lada dzień Wójcio sam pójdzie ;)

Vii no to Hania już ma towarzystwo ;) super że jest taka towarzyska ;)

Jak tam dzieciaczki przedszkolno/ żłobkowe dobrze idzie klimatyzacja ?
U nas mały młyn związany z urodzinami Błażeja do tego kilka spraw się na siebie nałożyło ... Błażko zdobywa nowe umiejętności, ostatnio na tapecie jest wchodzenie po schodach ...
No i doczekałam się słowa MAMA z ust mego syna ;) ogólnie już coraz więcej mówi (oczywiście po swojemu)

reklama
Witam i ja! Z doskoku, jak zwykle..
Buziaki dla wszystkich !!!
Gogoja u nas też lada dzień roczek.. szok, jak ten czas leci..
Witam serdecznie wszystkich, serdecznie pozdrawiam i obiecuję, że jak w końcu się kiedyś ogarnę, to będę częściej wpadać.. chociaż chyba wcale nie tęsknicie, hehe :)

Siw@ Wojtuś już duuuży chłopak! ale widzę, że Majcia go jednym zębiszczem wyprzedziła :D
Idzie jak burza.. 3 tygodnie a ona ma już 6 zębów.. szok... ale ile gorączki i płaczu przy tym, ech :(
Madzioszka buziole dla Beatki!!

Witam sie;)

Siwa buziak dla wojtusia na 9 miesiecy:)

My dzisiaj bylismy w zlobku na jakies 2 godzinki mala fajnie bawila sie z pania jutro zostawie ja juz na jakas godzinke strasznie sie denerwuje:(

heeey

aestima fajnie że jestes!

anias beti spotkanie fajne :) mój syncio zjezdzał z nadia jak wariaci na zjezdzalniach, a na koncu sie wycałowali na ławce hahaha
nadia gada zdaniami powtarza slicznie -widac dusza towarzystwa :tak: mego syna chwalic nie bede hehehe bo roczniak a sam zjezdza wchodzi siada bawi sie w piaskownicy...zaczyna robic sie lżej :-D

siw@-spóźnione buziaki Wojtusiowe:)

szczęśliwa- fakt szaleją aż czasem włosy dęba stają;) też szok zaliczyłam jak wchodzi po schodach na zjeżdżalnie! Za każdym razem mam ciary na plecach ale zaraz się uspokajam "przecież on potrafi":) I nie żebym komuś słodziła potwierdzam bardzo samodzielny chłopiec .Można już spokojnie pogadać bo sam się sobą fajnie zajmuje.Takie już dorosłe te nasze maluszki się stają :)a o ich całowaniu to musimy sobie pogadać hehe

karolq-gdzie Zuzę do żłobka dajesz? do prywatnego czy miejskiego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ho,

MamusiuNoesi - oby szybko znalazł się dobry właściciel dla psa!
Siwa - cmoknij Wojcia na kolejną miesięcznicę :-*
My też mamy żyrafę pchacza, ale teraz nagle wrócił do użytku domowego, Lena śmiga znim nawet do naszej małej łazienki :p
Gogoja - Dumna "MAMO" schody będą dłuuugo na tapecie ;) żadnych Ci Błażko nie przepuści hihi
Szcześliwa - syncio wchodzi po kolanach czy normalnie, wyprostowany? :> On to agent od urodzenia ;) a L. nie daje sobie ubrać kurtki... Buntowniczy okres :/
Anias - troszkę zazdroszczę Nadusiowej umiejętności mówienia :> dogadać się łatwiej hihi ale ona szybko zaczęła ;) a czy Bartek też taki szybki był w mówieniu?
Outstanding - szybko Wam idzie ząbkowanie i będzie po sprawie ;)
Karolq - Spokojnie, możliwe że Zuzka nie odczuje braku Twojej osoby w pobliżu ;) (oby!) skoro już panią polubiła, to musi być dobrze!
Beti - a miałam pisać, że widziałam Ciebie z mężczyznami życia w Biedronce w poniedziałek :) niestety my już od kasy wychodziliści, a wy przy owocach/warzywach staliście, wiec nie było już jak się chociaż przywitać ;)

Czas na prywatę :p : wczoraj zaliczyłam obiad i deser na mieście z okazji rocznicy ślubu, fajnie było tylko we dwoje się wybrać :D Poza tym zebowe marudzenie u nas :] Chwilami Lena bywa nieznośna, o poczuciu właśności do wszystkiego nie wspomnę ;)

reklama
Dzień dobry;)
karolq i jak tam Zuzia? i jak Ty się czułaś zostawiając ją tam na tę chwilę samą?
Izuniek my też mamy nie długo rocznicę.. ale nie ślubu..;) a ciekawe czy będzie nam dane pobyć chwilę we dwoje.. Bo jakoś nie pamiętam kiedy mieliśmy taką okazję. Marudzenie to i teraz u mojej małej jest.. A jeszcze teraz cieżko ją położyć w dzień;/

Dziś dzień wolny... No i moze od września zostanę w domu.. będzie trzeba zrezygnować z pracy, albo .. zostanę zwolniona.. Nowa kierowniczka i nie wiem jak ona zareaguje na te moje godziny popołudniowe.. czy będzie jej to odpowiadać.. ale jak nie... to będę się cieszyć, zostanę z Roksą w domu, bo mi jej brak jak jestem w pracy...
U Roksy katar zanikł, temperatura w normie.. więc to był tylko 1 dzień złego samopoczucia;) całe szczęście;)

A dziś jak wolne to nic mi się nie chce.. Zrobiłabym dzień lenia, ale o tym nie ma mowy, bo jest tyle do robienia w domu...;( i jeszcze ta duchotaa..

Miłego dnia;)

Do góry