reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej, donoszę, że mam neta, jesteśmy przeprowadzeni i wstępnie ogarnięci:) Tu za to pewnie już nikt mnie nie pamięta... Pojawiłam się i zaraz zniknęłam. Ale teraz już będę na bieżąco:)

reklama
Madzioszka no wsumie nie przydala sie jakos tak zorganizowalismy wszystko ze obylo sie;) Co do spaceru to jasne napewno sie odezwe za pare dni niewiem jak ze zlobkiem bedzie jak ogarne sie to dam znac:p

Aestima pamietamy;)

aestima no w koncu:) jutro bede popoludniu zwarta i gotowa hehe

madzioszka oj dluuugo cie nie bylo:) ale wam te zeby daja w kosc ale masz racje to juz ostatnie i wiecej nie bedzie poki co:) biedna mala ciezko to znosi. ja ci powiem, ze ja sie dzis wlasnie zdziwilam bo niedawno mlodemu wyszly dolne trojki i szly z miesiac i co noc kilka pobudek, marudzenie w dzien itp. a dzis patrze gorna trojka sobie wyszla. a zadnych objawow nie bylo:) dziwne to!

Aestima
-witaj ponownie:) najgorzej to ogarnąć się po przeprowadzce;)
Beti- spotkanie przypadkowe aczkolwiek sympatyczne;) mieszkamy tak blisko a tak rzadko się widujemy;P Nadia przeżywała spotkanie z nowym kolegą i opowiadała chłopakom z kim zium robiła;)
szczęśliwa- jak z koleżanką wyżej;)

nie mogę się doczekać rozpoczęcia roku szkolnego, wiem, że będzie trudniejszy bo to 4 klasa i wiele nowych rzeczy do przyswojenia ale tylko jedno dziecko do południa w domu bardzo ułatwia organizację dnia ;P

kolorowych snów i spokojnej nocy

Beti, czekamy:)Będziesz musiała tylko przymykać oczy, bo mamy tu trochę prowizorki. Ale Miesia pokój już prawie skończony:))

Anias, mamy starszych dzieci na placu zabaw już dni w kalendarzu skreślają i wkurzają się, że w tym roku rok szkolny zaczyna się DOPIERO 3 września, hehe:-D
Początkowo podsłuchiwałam z niedowierzaniem, ale od 2 tyg.,przez 3-4 h dziennie odciąża mnie przy Miesiu Niania a dodatkowo rodzina ktróej w bdg byłam pozbawiona i szybko przyzwyczaiłam się do dobrego, do pomocy- teraz ciężko mi by było cały dzień samej uwijać się przy Mieśku i nie dowierzam jak dawałam radę w bdg. sama jak palec, bo żadnej rodziny a Michał w pracy i na uczelni. Teraz już bardzo potrzebuję tych 3-4 godzin wytchnienia i czekam na nie codziennie z utęsknieniem:zawstydzona/y:u

ps, post pod postem- przepraszam! Nie umiem usunąć tej wiadomości...
Szczęśliwa, nie krzycz:-DJuż będę się pilnować, obiecuję!:tak:

Ostatnia edycja:
aestima no czlowiek sie szybko do dobrego przyzwyczaja:)

anias mi rowniez bylo milo:) przeciez keidys razem lazilysmy tylko pozniej wy wychodzilyscie wczesniej a ja popoludniu i tak sie rozmijalysmy. ale ja teraz tez przedpoludniowa wiec moze nadrobimy:) a moj mayl to wiesz jak spal potym spotkaniu?! 4h!!! i jeszcze poslzma go obudzic. szok!!! a Nadia prawie zemdlalam z wrazenia jak ze zjezdzalni zjezdzala!!!!!!!!

Witajcie;-)
Madzioszka, Aestima witajcie spowrotem;-) i Aestima fajnie, że już wszystko ogarniete;-)
Vii jakie fajne sobie Hania koleżanki znalazła;-)

Ja to ostatnio jestmm zapracowana, jak nie praca to nie wiem gdzie w domu mam pierw ręce włożyć od czego się zabrać. Wczoraj pol dnia spędziłam na porządkach Roksy w szafie. Male ubrania w końcu odłożyłam i mam miejsce w szafie;-)
Roksa od wczoraj lekka gorączka i smarki lecą. A ja obstawiam na zęby.
A ja dziś się obudziłam z bólem gardła i w ruch zaraz pójdzie witamina do picia;-)
Miłego dnia;-)

Cześć ;)

Aestima, Madzioszka dobrze was widzieć z powrotem ;)

Vii Hania już pannica koleżanki nabyła starsze to teraz zobaczysz heheh ;)

Paulineczka zdrówka dla Roksy :***

No i miałam wczoraj napisać o piesku ale nie miałam kiedy. Mamy do oddania psa mieszanka dwóch owczarków, jest śliczny rudy i bardzo duży. Pies jest mojej teściowej, która w obecnej sytuacji nie bardzo ma jak się nim zajmować. Wychodzi rano do pracy i poźno wraca a taki pies potrzebuje spacerów tym bardziej, że mieszka w kamienicy w nie dużym mieszkaniu. Pies jest bardzo posłuszny, kocha dzieci i bardzo sprawdził by się nawet jako stróż na czyimś podwórku. Szukamy dla niego dobrej rodziny która by się nim zajęła, najlepiej kogoś kto ma dom i swój kawałek podwórka, aby mógł tam sobie mieszkać w budzie i mieć teren do wybiegu. Zalezy nam też aby móc czasem go odwiedzić ;) Jak byście coś słyszały to dajcie znać sprawa dość pilna ... Zdjęci dorzucę później ;)

reklama
madzioszka, aestima-dawno was nie było witajcie i nie uciekajcie, a Beatce życzę żeby ząbki się szybko wykluły:)
u nas posrane dni, nie wiem czy zęby czy fakt że Wojcio to owocowy chłopczyk, i jak już zacznie owocki pałaszować to aż piszczy o jeszcze:)
Dzisiaj mnie zaskoczył, wziełam go nad ranem do siebie, przysnął sobie jeszcze i po obudzeniu wstał o ta deske co w sypialkowych łóżkach jest za głową, popatrzył że już nie śpię pomachał rączką i powiedział pa pa, tak sam z siebie bez namawiania i proszenia:)) mój mądralinek:))
ale łobuz na maksa, jak coś złapie co się przesuwa to chodzi z tym przed sobą więc zastanawiam się nad pchaczem, a może komuś już niepotrzebny i chciałby np. pożyczyć na kilka miesięcy albo sprzedać niedrogo:)) jakby ktoś miał to dajcie znać:)

Do góry