reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

katoryba ja bym na pewno tez plakala na miejscu karolq w tym zlobku:) koneicznie spo pochwal nowymi cudenkami:)

karolq powiem ci, ze ja tez mam cos takiego, ze sie krepuje plakac ale powstrszymac nie moge na zawolanie. pamietam jak na pierwszym szczepieniu, nie spodziewalam sie tego, buzia mi sie w podkowe zrobila i lzy ciekly:)

marzena jakbym slyszala historie z moim bratem, ktory ukroil sobie palec na krajalnicy do chleba:) sikala krew na wszystkie sciany. a ten opuszek to znalezliscie i doszyli a moze dalo sie go dokleic?
a ze zlobkiem to pewnie twoja mam na sama mysl nie chce malej dac i na pewno sie z nia zzyla. ja sie moze zalozyc, ze moja mam to jak d. pojdzie do zlobka to na bank bedzie plakac:)

vii spokojnie, na pewno nie bedzie sladu. wszystko sie zagoi i bedzie po klopocie:)

a u nas sluchajcie od pon nie ma cielej wody, wrrr. bo w kotlowni wymieniaja piec i do kapieli musze sobie wode w garze grzac. suuuper. dobrze, ze jutro juz koniec tej meki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się;))
Dziewczyny dziękuję za zaproszenie do grupy..;) Jest mi bardzo miło.. aż za bardzo:-)
I nie uwierzycie o której dziś z Roksą wstałyśmy... 10:30:zawstydzona/y: jak zobaczyłam tę godzinę to tak się zerwałam z łóżka, ze nie wiedziałam od czego mam zacząc:-D bo teraz ten dzień jest dla mnie za krótki i już nic nie robię:-p bo jeszcze na 16 praca... Jeszcze wczoraj przed zebraniem wybraliśmy się do ccc i kupiłam Roksanie adidaski z Disney'a ;)
katoryba zebranie.. heh... załamałam się widząc nowy grafik, który przygotowała nowa pani kierownik:-( Jutro cały dzień i niedziala cała.. Jakaś katastrofa;/ I jeszcze zrobiła mnie na zamknięcie dnia gdzie do końca nie umiem;/ co to będzie... nie wiem ile ja tam jeszcze wytrzymam;)
Ale fajnie, że masz czas na to co lubisz robić-szycie, tworzenie;) Że dziadek zabiera Bola, a ty masz czas dla siebie;) Ale fakt dzień jest za krótki... a przynajmniej u mnie, gdy po południu praca i jestem poza domem..
vii pewnie ranka ładnie się zagoi na tym małym ciałku i u Hani nie będzie nic widać..;)
beti no to wytrwałości do jutra z tą wodą;)

Miłego dnia:)

No my juz po. Pani powiedziala ze dzisiaj bylo juz lepiej;) Plakala mala jak wychodzilam ale dzisiaj jakas ja bylam spokojna wiec moze dlatego i Zuzia byla ok;) Ale zeby bylo o co sie martwic to wczoraj pojawily sie wodniste kupki a dzisiaj jest 38 wiec zebow kolejnych nadszedl czas;) mam nadzieje ze to nic innego

Paulina wspolczuje weekendu

hejka!
Ja na chwile...
marzenka-współczuje przeżycia- oby się szybko zagoilo.
karolqwrażliwa mamuska- ja penie też bym tak reagowała- ja ubolewam jak tęściu jest z nią i ja gdzie indziej sama bez nie.

Jutro mam mecz o 13:00 u nas na ul. sulechowskiej. Juz mam stresa. Zapraszam na kibicowanie :p

Juhu,

Pewien bardzo fajny miś,
urodzinki ma swe dziś.

Kto no kto to się pytam ja?
To urodziny pierwsze są Błażeja!

Życzy Ci ciotka i życzy Bolo
Żeby Ci było zawsze wesoło

życzymy zdrowia, mądrości, siły
i dla dziewczynek bądź zawsze miły ;)

Przyjmij od ciotki buziak na skroni :*
a od Bolcia kumpelski uścisk dłoni.

gogoja - jak z tą skazą? bo zapomniałam dopytać wczoraj...

oleczka - jak po meczu?

U nas dziś wypadek był :/ Bolcio wypchnął noga tackę z krzesełka do karmienia i spadł na podłogę uderzając czołem o kant stołu. Na czole wielka śliwa momentalnie, wielkości piłeczki pingpongowej plus krew w buzi. Na szczęście nie zapowietrzył się mimo, że długa chwila była... i ryk, płacz ogrooooooooooomny. z buzi okazało się, że krew leci bo wargę górną wewnątrz rozciął. Potem jeszcze okazało się, że na łydce i udzie ma siniaka. Oczywiście pierwsze co to chciałam do szpitala jechać ale zadzwoniłam do vii i mi odradziła, bo po 24h ponoć ewentualnie by prześwietlenie robili a tak kazaliby obserwować. A Bolcio jak się uspokoił to poszedł spać na 2h i wstał świeżynek z wielką śliwą. vii poradziła mi jeszcze żeby przyłożyć mu na śliwę błonkę z jajka - tą przy skorupce. Na początku jak próbowałam przyłożyć to się wydzierał, jak zasypiał też, ale jak wstał to jakoś tam przyłożyłam i chodził z tym. Suszyło się na nim i odpadało po kawałku. vii mówiła, że ściąga to guza i faktycznie- teraz na koniec dnia jest dużo mniejszy. Dzięki vii :*
Sam moment upadku mam cały czas przed oczami - masakra ;((((

Blazejku wszystkiego najlepszego na roczek!!! roznij zdrowo i dawaj mamie duuuzo radosci:)

katoryba makabra jakas ten wypadek!!! ale jak on wypchnal te tacke? matko ale wam sie przytrafilo.. ale na pewno ladnie sie zagoi i bedzie oki!

vii blona z jajka powiadasz:) nastepnym razem sprawdze. co ja gadam zeby nast razu nie bylo!

Cześć ;)

My dzisiaj zakupowy dzień mieliśmy, ale i tak nic nie kupiliśmy nic nie ma w tych sklepach kalosze same od 24 a ja 20 potrzebuję, kurteczki takiej lekkiej też nie dostałam no i w ogóle ta wyprawa do Focusa nie lubię tam chodzić.

Wielkie uściski i buziaczki dla Błażejka solenizanta :)***

Vii a z tą błoną z jajka to ciekawe ;)

Katoryba biedny Bolcio, przesyłamy buziaczki ;)** a no i tak przeczytałam, że położyłaś małego spać jak się uspokoił. Po mocnych uderzeniach w głowę lepiej przetrzymać dziecko 1-2h i nie kłaść spać , bo jeżeli dochodzi do wstrząśnienia mózgu można się nie obudzić dotyczy to dorosłych i dzieci. Ja zawsze moją małą przetrzymuje wtedy od spania i obserwuję ;) Jakoś tak zawsze się o nią boję. Najlepiej teraz małego obserwuj. ;)

Miłego wieczoru ;)

cześć dziewczyny :)
matko nie mam już czasu tu do was zaglądać, czytać co piszecie, konwersować... powrót do pracy (a raczej nowa praca) jest dla mnie trudnym i mega czasochłonnym wyzwaniem.. np ten weekend tez pracuję, bo taka jest potrzeba.. uuuuhh dużo zmian, moja mała od poniedziałku idzie do żłobka, a ja w lekkim stresie, rozdarta między obiema stronami tej barykady..

pozdrawiam

reklama
katoryba zalezy jaki upadek
ja pamietam jak córka z fotelika wypadła OD RAZU kazali przyjechac na pzreswietlenie -od razu nas wzieli poza kolejnoscia...i tak jak mamusia noesi pisze -przetrzymac 2-3 godz....

Błażejku sto lat chłopczyku -roczny i dumny!

oleczka powodzenia na meczu!

a z ta błona ciekawe....obym nie miała okazji wypróbowac ;)

Do góry