reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Beti dobrze jedź na pewno dacie sobie radę ;) udanego urlopu ;]

Zawalka zdjęcia z sesji mam już od ok 3 tyg w domu dostałam katalog zapomniałam nawet napisać ;) ale w internecie jeszcze nigdzie nie ma bo to kolekcja na 2013 ...

My zaliczyliśmy mały rodzinny "wybieg" wieczorny 30 minut pohasała po deptaku do domu myju i poszła spać Noesia i czas dla mamy ;)

brawo beti ! tez bym pojechala ;-)
moje dziecko mnie dzis wykonczylo, bez drzemki poleciala :-/ w tym skwarze musialam ganiac za nia caly dzien. do domu gdzie bylo w miare znosnie nie chciala isc tylko dada caly czas i kadi (pies)! padla o 19 a wtedy przyszls burza, rozpier*** mamy taki na podworku ze boje sie wyjsc :| grad wybil kilka szyb w szklarni, kwiaty i ziola moje poniszczone, eh mam nadzieje ze odzyja. pradu nie ma wiec ani tv ani netu ani nawet herbaty, zapowiada sie romantyczny wieczor :p

Beti - no to trzymam kciuki, żeby Dawid z Tobą współpracował w trakcie podróży:). Pozdrówcie morze od nas.

MamusiaNoesi - a dużo Waszych fotek tam wykorzystali? Zadowolona jesteś z tych zdjęć?

Sallis - no to może A. dzisiaj spełni swój plan powiększenia rodziny:)

Dzisiaj Jasiek miał super ubaw w trakcie burzy. Miał już zasnąć, ale zabrali prąd i P. wszedł do pokoju z latarką, żeby zobaczyć, czy u nas wszystko ok i wtedy Janek podłapał bunkrowy klimat i zaczął szaleć. Uciekł nam z łóżka i chował się przed światłem latarki rechocząc przy tym jak nastolatka.

Sallis biedna ty cały dzień męczący i jeszcze na koniec szkody ... u nas na szczęście gradu nie było tylko mi kanały poznikały w tv ;)

Zawalka w katalogu jest 11, ale to był szybki katalog wypuszczony na targi, będzie jeszcze przerabiany wiec pewnie wykorzystają resztę zdjęć. Zdjęcia bardzo ładne wyszły zadowolona jestem ;)

Witamy się;)
zawalka haha.. ale mi przypomniałaś jak się wymykałam aby pojechać na oględziny domów..
Ale jednak wybraliśmy dom, który już oglądałam po porodzie;) a jak twój synek?
Widzę, że lubi sobie poszaleć;) dla niego to napewno fajna zabawa tak po ciemku;)
MamusiaNoesi no to teraz zacznie się większe tempo.. no w końcu musiał nadejść ten moment;)
beti no to wypoczynku życzę;) napewno z wyjazdem sobie dasz radę z synkiem;)
sallis niestety u mnie też mega sajgon na podwórku..;/ krzesła leżały porozrzucane, Roksy basen wylądował na płocie.. i nie wiem czy się nie przebił;/ boję się wyjśc zobaczyć.. i jej but jeden zaginął z tarasu, bo się suszył.. no ale mam nadzieję, ze u ciebie bez większych szkód;) i nawet nie wiem o której prąd przyszedł ;/ bo poszłam spać około 23 ..

Roksa obudziła się około 8 i z niej taka maruda dziś, ze nie wiem;/ cały czas na ręce;/ heh... ale dobrze, że później wybywam do mamy to trochę odpocznę jak taki dzień się z jej marudzeniem się zapowiada..

Miłego dnia ;)

Cześć ;)

Vii pochwaliła bym sie, ale skaner nawalił i nie mam jak z katalogu zgrać, ale jak będzie spotkanie na pewno wezmę katalog i się pochwalę ;)

Paulineczka no nadszedł ten moment w końcu, tylko gdyby nie ten upał bo nie wyrabiam :(

Ja tym czasem lecę brać się za sprzątanie bo wygląda u mnie jak by Tajfun przeleciał wczoraj miałam całkowity brak mocy na wszystko. :)

hejka ;)
wczoraj naskrobałam wpis ale wyłączyli mi światło ;/ ja to się mam z tymi wpisami ;)

salis, paulineczka u mnie też tajfun na podwórku burza była straszna...

mamusia super że zdjęcia się podobają to najważniejsze ;)

zawalka widziałam Cię ostatnio w cerfurze ale myślałam że to nie ty bo nie poznałam Jasia ;p ale wpis wyczesałaś ;)

beti super że się zdecydowałaś na to morze ... fakt podróż może być ciężka ale bycie nad morzem w taką pogodę na pewno zrekompensuje trudy ;)

siw ja bym chyba B. nie wtaszczyła ;p super że Wójcio jest taki grzeczny że usiedział tyle czasu ;)

Ja tak na szybko ... jedziemy dzisiaj popołudniu do wro ... jutro mamy wizytę u gastrologa... aż się boje jak to wyjdzie ... w razie czego jestem przygotowana że będę musiała zostać na kilka dni z B. w szpitalu (znowu!!). B. dalej ma katar taki zielony cieknący boje się żeby nie miał jakiegoś zapalenia zatok czy co ... Wczoraj biedaczysko padł o 14 i spał do 17 u rodziców w sypialni (najchłodniejsze miejsce w domu) wygodnie mu było na wielkim łóżku ;) uciekam nas pakować ...

reklama
Do góry