reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Ale się rozpisałyście;-)
Vii super imię Kuba;-) mam siostrzeńca o tym imieniu niezły z niego łobuziak:-D a koszyk śliczny;-)
Gogoja trzymam kciuki aby mały nie musiał leżeć w szpitalu;-) i myśl pozytywnie, będzie dobrze;-)
Yvonne to kuchnia już ładnie zrobiona;-) fajnie;-) i miesiąc bardzo szybko zleci więc przygotowania warto już zacząć;-)

Ja to też trochę jestem przerażona:-/ bo zaraz u mnie w sklepie będą same kozaki a tu takie upały:-/ no ale fajne kozaki już mam odłożone dla Roksy;-) a tak na koniec to w czwartek jadę zielonej do mamy i będę około 12 w san remo;-) jadę sobie na jakis dobry deser;-) więc jakby jakąś mama miała cheć to można się spotkać i poznać;-)
A teraz dobranoc;-)

reklama
Hej ho,

a to ci pogoda. Z rana błyski i grzmoty, a teraz duchota. Tyle dobrego, że dwie pralki prania wyschną :) Jutro wybywamy na dłuższy weekend do moich rodziców, może trochę zregeneruję siły :)

Oleczka - wykorzystajcie weekend na maksa! I już życzę powodzenia i wielu goli!
Gogoja - Twoje podejście jest najlepsze! Naucz mnie jak zamienić nerwy i mało przyjemne emocje w pozytywy! :) Rozumiem, że zrezygnowałaś z taxi by nie ryzykować jazdy bez fotelika? Bo nie ma chyba obowiązku wożenia dzieci taksówką w fotelu... Dobrze myślę?
Błażko jest obeznany z różnymi środkami transportu, super! Mi się marzy zabrać Lenię w podróż pociągiem :)
Paulineczka - My w południe drzemkę mamy, więc nie podejdziemy na lody :( ale może w sklepie Cię poznam hihi, macie może kalosze rozm.21? :)

Chłodnych powiewów wiatru dla wszystkich!

Witajcie:)

Ale parówa znów się zrobiła. A było już tak przyjemnie.

Izuniek - ja też dwie pralki prania dziś suszę:). Najbardziej mnie przeraża ta sterta wypranych rzeczy do prasowania, bo w taki upał ciężko stać z żelazkiem. To fajnie, że i Was wyjazd czeka.A jak nocki teraz?

Oleczka - to teraz co sobotę mecz będziesz miała?Lila będzie super doświadczenie w kibicowaniu miała:)

Gogoja - oby wizyta we Wrocku była miła i nic złego nie wykazała.

Vii - a mi już się Michałek utrwalił i teraz na Kubę trzeba się przestawić, a może jeszcze Michałek wróci do łask:). Kosz dla Groszka cudny. Ja o takim mogę sobie tylko pomarzyć.

Marzena - u nas też trzydniówka 4 doby trwała i nawet mocz do badania oddaliśmy, bo już tak się martwiłam, ale na czwarty dzień pojawiły się czerwone marmurkowe plamy.Dziarsko się trzymasz:)

Dzisiaj Jaśko dorwał mój pilniczek do paznokci i zawzięcie próbował swoje pazurki u stóp spiłować (musiał podpatrzeć wcześniej jak ja to robię), ale się nasapał przy tym:).

Miłego dnia wszystkim:)

Izuniek kalosze mamy, takie zwykłe różowe, fioletowe i bodajże granatowe.. ale rozm. 22-23
wiem, ze napewno w deichmann mają większy wybór, bo patrzyłam tam dla swojej małej;) i o wiele ładniejsze;)

Mała nie chce spać;/ pewnie padnie po 13 bo to jej godzina.. A ja zabieram się za obiad.. placki ziemniaczane.. tak dawno ich nie jadłam;)

miłego dnia;)

Zawalka - nie zazdroszczę prasowania, mi nawet spodenki bawełniane całkiem ładnie wyschły i kapituluję z prasowaniem ;) a nocki lepsze (nie pochwalę za bardzo!), jedna spokojna pobudka, dziś dopiero o 5tej :)
Pilnikowanie jest taaakie pociagające dla maluchów hihi, L. też próbowała!
Vii, Paulineczka - dzięki za cynk kaloszowy ;) narazie robię rozeznanie, we wrześniu przed wyjazdem kupimy, pewnie większe niz 21 nie bedą potrzebne, ale poczekam ;)

dziewczyny wybaczcie! jestem tak zakręcona.. pracuję od rana do ciemnej nocy..

Całuję wszystkich gorąco!

Majka dziś postawiła swoje pierwsze trzy kroczki! jestem baaaardzo dumna :D
Ma już cztery ząbki :) nadrabia ładnie, hehe :)
Poza tym "wydoroślała'... zaraz roczek skończy.. szok!

Miłego wieczoru i będę zaglądać częściej.

No cóż to może innym razem się uda jak będzie jakieś spotkanie i będziecie mnie chciały zaprosić;-)
Izuniek jak coś to dam ci jeszcze znać jakby przyszły jakieś fajne kalosze;-)
Out no to teraz czekaj jak zacznie biegać. Od kilku kroków do biegania;-) i nie ty jedną zapracowana jesteś;-)

A ja zaraz do domu ;-) jupi

dzień dobry,
nie ogarniam was:)

Wywołana do tablicy zgłaszam się. decyzją wspólna po wypłacie zakupię dysk:) co to by zaległości nie mieć.

Zawalka Becik wystopowała jest grzeczna i kochana nie biega tak już w porównaniu z Lenką aniołek i mimoza:D:D Izuchna wybacz:):)

U nas w sumie ok, tylko ja ino trochu gorzej jutro mam badania słuchu aż się boje co mi tam wymyślą;/. a tak płynie czas po mału..

Vii Kubus też ładnie:)

resztę podzytałam ale się pogubiłam. pozdrawiam zatem:)

reklama
Juhu,
siw@ - w piątek do której jesteście? tak koło 15-16 będziecie jeszcze?

Izuniek - a gdzie to się wybieracie ww wrześniu?
I ja chcę Bolciowi zorganizować wyjazd pociągiem. Do Czerwieńska i z powrotem ;)

outstanding, Yvonne - brawa dla córeczek za kroczki :)

zawalka - Jachu esteta ;)

paulineczka - u nas też drzemka w południe...

Dzisiaj Bolo bez drzemki :| Zgapił od Domi czy jak? ale zachowywał się jakby był wyspany cały czas. A mi brakowało tych 2h...

Do góry