kur** znowu mi post zniknął ;(
Nasz mały staje się głodomorem - wcześniej jadał co 3h a nawet więcej a dzisiejsza nocka - co 2h a od poranka nawet co 1h. Wisi przypięty do cyca jak broszka do bluzki. Szkoda, że nie można z nim chodzić - nic tylko siedzisz i się na niego gapisz...
Nauczył się piszczeć i naśladować hienę
miód na uszy... :\
vii - mój chłop miał spakowane w jedną reklamówkę na jednej półce i pokazane palcem gdzie stoi a i tak potem nie mógł znaleźć tej półki
Wg mojej wiedzy zakończony 37 tydzień to 37+1
Kropelki postanowiliśmy kupić kilka dni temu jak byliśmy prawie pewnie, że zaczęły się kolki. Te krople nie są dostępne w Polsce (produkt niemiecki) i trochę trwałoby ich sprowadzenie a znalazłam dziewczynę z okolic ZG, która odsprzedała mi nie otwarty lek za połowę ceny (normalnie koło 50zł a dla nas za 25zł z odbiorem własnym). Wolę mieć i nie użyć niż potem płakać razem z Bolciem.
Beti - Ty widzę nocny marek jesteś - zawsze po północy piszesz - weź się wyśpij (albo chociaż nogi wyciągnij) bo po porodzie zapomnisz co to znaczy
Swoją drogą to dziwne, że człowiekowi starcza 4-5h snu i jest w stanie tak funkcjonować (jako tako).
emri - małego przy każdej zmianie pieluchy obmywam płatkiem z wodą, osuszam i okładam mąką ziemniaczaną. Kilka razy posmarowałam go sudocremem jak wydawało mi się, że jakaś bardziej czerwona skórka jest.
Kropelek nie podam od razu, najpierw spróbuję innych środków ale np. z tym napięciem brzuszka to nie wiem jak rozpoznać - przecież jak płacze to i tak się cały napina...
Położna tydzień temu mówiła, że pojawi się za tydzień ale że wcześniej zadzwoni... no i dupa - znowu czeka nas czekanie. Wkurza mnie ta baba - trzeba wyczekiwać cały dzień czy może łaskawie da znać... O cytrynie cicho sza... Bolciowi nie przeszkadzała
a dzisiaj zjadłam kawałek papryki na śniadanie
zawalka - mój mały ruszał się już od 16tc i to od początku intensywnie. Chociaż w nocy w sumie zwykle był grzeczny.
Ciśnieniomierz kupowałam na allegro od tego użytkownika:
Informacje o Użytkowniku TECH-MED_2007 - Aukcje internetowe Allegro ale to jest właśnie allegrowe konto firmy Techmed. Wszystko było ok. Mają też serwis jakby co.
To jak dziewczynka Gabrysia to chłopak może Gabriel?
My używamy normalnej wanienki ale słyszałam, że to wiaderko to porażka.