Katrin, Teq – witajcie na bb.
Katrin – a gdzie to tam Cię wywiewa aż do Ostrołęki?
Teq – fajnie, że pojawił się ktoś z dzidzią ciut starszą od mojej. Jakby co to będę Cię molestować pytaniami. Zacznę od teraz
Robiłyście już usg bioderek? Jak? Gdzie? Kiedy?
Dzisiaj przez pół dnia próbowałam się dodzwonić na Wyszyńskiego i cały czas zajęte…
Kurcze to widzę, że ja za grubo ubieram mojego malucha :/ muszę zrezygnować z 1 ciepłej warstwy – ubieram na domowe ciuszki jeszcze polarkowe spodenki i bluzę. Nie marznie Twoja kruszyna?
Ja próbowałam małego kłaść na brzuszku ale od razu pełza do cycka…A Twoja leży czy tak się podciąga jakby do wstawania? Mój nie chce leżeć tylko podgina kolanka i zasuwa do przodu i głowę do góry podnosi i się wkurza raczej.
Widzę, że nie tylko ja mam przykre doświadczenia z Ujmą. A jak Twoje krocze po jego haftowaniu?
Beti – potwierdzam to co pisze Anias – książeczka i karta ciąży, nie wiem czy legitymacja bezp. może też? Radzę żebyś zapisała się do innej niż p. Ewa.
Emri – 2 rundki na 8 piętro i po sprawie
Karpatka…. Mmmmmniam ale mi ślinka leci. W sumie to chyba bym mogła takie ciasto – muszę tatuśkowi zlecić zakup. Dzisiaj nakupił mi Różnych ciasteczek w Wedelku, więc się trochę zagłodziłam, a co!
Śmiać mi się chce, że Wy wszystkie tak naginacie żeby przyspieszyć poród a ja chciałam oddalić w czasie i mi nie wyszło
w każdym bądź razie 3mam kciuki za Was wszystkie żebyście jak najszybciej dołączyły do grona mamusiek.
Podaliśmy Bolciowi te kropelki. Położna (w końcu pojawiła się po 13) nawet zaakceptowała. Powiedziała żeby zacząć od mniejszej dawki (6 kropel - normalnie daje się 15) i powiem Wam, że jest o niebo lepiej. Także to już niemal pewne, że to brzuszek. Mały więcej śpi, jest spokojniejszy, zwiedza sobie okolicę a nie tylko ryk non stop. Dziś znowu nie przedłużyliśmy werandowania przez ten płacz. Ciągle stoimy na 15min.