kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Witajcie znalazlam chwilke wiec wpadlam bo mala spi a starszak u dziadkow na weekend wybyl co bym odpoczela i wkoncu moja sterte prasowania wyprasowala:-)
Syliwa jeszcze jeszcze gratki i ide poczytac zaraz jak to sie stalo:-)
Asiek a ja slyszalam ze male dzieci do 2 tygodni moga miec az katar. jesli zwymiotowala to byc moze nie toleruje jego. ja poki co z dala oantybiotyku moja mala tez dostala katarek od synka:-) i wielkie gratki corcia sliczna widac jest na tych zdjeciach.
Co do spacerku to i ja sie pisze:-)moze wkoncu uda mi sie was poznac.
Co do badan to mi lekarz tez nie zalecal robic ale ze lezalam tydzien w szpitalu wiec mi pobrali i zrobili.
DZiewczyny ktore maja coreczki szukam jakiegos wdzianka dla mojej krolewnej na chrzciny r.62 moze ma ktoras z was cos??
A to moje slicznosci pozniewaz nie umiem wstawiac na zamknietym dodam tutaj:-)
Syliwa jeszcze jeszcze gratki i ide poczytac zaraz jak to sie stalo:-)
Asiek a ja slyszalam ze male dzieci do 2 tygodni moga miec az katar. jesli zwymiotowala to byc moze nie toleruje jego. ja poki co z dala oantybiotyku moja mala tez dostala katarek od synka:-) i wielkie gratki corcia sliczna widac jest na tych zdjeciach.
Co do spacerku to i ja sie pisze:-)moze wkoncu uda mi sie was poznac.
Co do badan to mi lekarz tez nie zalecal robic ale ze lezalam tydzien w szpitalu wiec mi pobrali i zrobili.
DZiewczyny ktore maja coreczki szukam jakiegos wdzianka dla mojej krolewnej na chrzciny r.62 moze ma ktoras z was cos??
A to moje slicznosci pozniewaz nie umiem wstawiac na zamknietym dodam tutaj:-)