reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

Ono to się likwiduje co wakacje... wtedy są reklamy totalna wyprzedaż, likwidacja, a potem działają dalej ;-).

PS: a wózki też są na wyprzedaży- możesz spytać jak będziesz?

Super, że gizelka w dwupaku!

Sylwia, na jaki rozmiar masz kombinezony na zimę dla maleństwa- ta rozmiarówka z centymetrami jest jakaś dziwna i nie mogę jej załapać ;-).

reklama
:) Ono nie może się likwidować co wakacje, bo przy Elektronowej zaledwie 2 lata działa. Ja widziałam jeżdżącą po mieście "reklamę" o likwidacji, ale pomyślałam tak jak Ty, że to znów haczyk, że likwidacja kolekcji i tyle, a wczoraj przez przypadek tam się znalazłam i rzeczywiście się zamykają - rozmawiałam z babkami. -70% na większość ciuchów jest, inne rzeczy 20-30%, wózki mocno przebrane już, ale też obniżone, właśnie chyba o 20%. CO chwilę dzwonił im telefon i odpowiadali na pytania do kiedy ta wyprzedaż, stąd wiem, że do końca sierpnia, no ale z dnia na dzień mniejszy wybór. Tez najlepiej zadzwoń i zapytaj o konkretne wózki, będziesz wiedziała czy warto jechać.

Mam 2 polarkowe kombinezony na październik/listopad - jeden 56, drugi 56-62. I zimowy kupiłam 62, z rękawiczkami dopinanymi butkami, ale to duże 62, więc tak jakby 62-68 - zakładam, że na calą zimę wystarczy, no i na końcówkę zimy mam znów polarowy ale ciepły 68 - ten już po Olce.

Wielkie Dzięki za info odnosnie laktatorow :-)

Ja mam na weekend młodszą siostre wiec troche sie oderwe od codziennej rutyny,moze jakies kino ;-)

A mam jeszcze pytanie,ktore znow kieruje to Mam ktore juz urodzily - CZY MIALYSCIE JAKIES PRZESŁANKI ''PRZEDPORODOWE'' JAKIES ZNAKI ZE NP. ZACZNIE SIE JUZ NIEDLUGO??
Poniewaz ja sie troszke stresuje, na ktg ZERO SKURCZY i nie wiem kiedy ten moj porod moze sie zaczac :-( a chcialabym juz jak najszybciej ! Jak bylo u Was ???

Buziaki i spokojnego weekendu ! :* !

Ja pojechałam z sączącymi się wodami;)) A przesłanek nie miałam, ale w sumie jakiś instykt chyba, bo wszystkim do okoła mówiłam, że dziś rodzić ide... No i w nocy poszłam....:D:D:
Na KTG skurcze były co 4-5 minut ale ja ich nie czułam (w domu czułam co 30minut)
A przed 10 rano na KTG jak skurcz był to na patologie już nie wróciłam;))

Całe noce śpi jak susełek;)) Przebudza się na karmienie tylko;)
Czasem w dzień pomarudzi tylko;))
Zobaczymy jak będzie z następnymi ząbkami:D:D
Pozdrawiamy;*

:)

Ania - szybciutko Laura zaczęła ząbkować, oby bezboleśnie!!

a u Somiracle co widzę?? 40 tc skończony, może już mamy sierpniowego dzieciaczka?? Ktoś coś wie? Emilka? Halooo...

A u nas wielki dzień - dzisiaj teściowa przyjeżdża:) bo jutro Oli urodziny:) najpierw będzie kinderparty, a po południu rodzinnie w najbliższym gronie - my, mój brat i dziadkowie Oli. Będę sama robić torta, hehe, a to nie lada wyzwanie dla mnie, ale się uparłam:) Trzymajcie kciuki!
Brzuszkowo nieźle, chociaż dzisiaj rano ważyłam się i mierzyłam - moje wymiary takie same jak w dniu porodu z Olką, a gdzie jeszcze 2 miesiące?? Wizyta u gina w środę i to idę do jakiegoś obcego, bo mojego nie będzie:(

Udanego weekendu! Chociaż słoneczka raczej za dużo nie będzie...

Czesc dziewczyny :-)

Termin minal wczoraj,ale niestety moj Dzieciaczek nie chce sie rodzic :(((

Od srody wieczor leze na Patologii,poniewaz po wizycie kontrolnej u mojego gin i zapisie ktg tetno Malego raz ucieklo i wyslal mnie do szpitala. W szpitalu okazalo sie ze nie moge miec robionego ktg kiedy leze na plecach tylko moge miec na boku, i wczoraj przy zapisie na plecach znow tetno zanikalo wiec postanowili wyslac mnie na porodowke i dali mi kroplowke z oksytocyna - lezalam 5 godz na porodowce pod ktg I N I C :wściekła/y: ani jednego skurczu! w gole ani razu nie mialam jeszcze skurczy na ktg, i tak sie zastanawiam czy jak w koncu dostane to bede je czuła :sorry::eek: wiec po wycieczce na porodowke wieczorem wrocilam na patologie ...

ogolnie pozostale zapisy ktg bardzo dobre,wiec ludzilam sie ze puszcza mnie do domu,ale tak jak pielegniarki mowia - kazdy lekarz sie boi i jak juz tu trafilam to pewnie bede lezec do samego porodu , czyli jezeli nie zacznie sam naturalnie to bede mogla tak lezec ponad tydzien jeszcze a nudy jak cholera ...

po badaniu wewnetrznym wiem tyle ze wody plodowe sa czyste , a szyjka twarda, tyle tylko dobrego ze lekarz powiedzial ze glowka baaardzo napiera , ale co z tego szyjka twarda zero skurczy ... wiec dali mi do zrozumienia ze tydzien sobie poleze ...

i tak tu leze i modle sie codziennie zeby to bylo JUZ ! :-)

Jestem bnardzo mile zaskoczona co do personelu bo naprawde super i na patologii i na porodowce, gorzej z jedzeniem,obiady przywozi mi mama albo narzeczony,ale ogolnie nie narzekam ;)) mam komputer , tv , mase ksiazek wiec jakos leci dzien za dniem, chociaz nawet same pielegniarki mowia ze moglabym tylko trzy razy dziennie przyjezdzac na ktg i lezec sobie normalnie w domu,no ale coz...

czekam czekam ...

aaa i na koniec GRATULACJE dla malej Laury ;)) :-D

Trzymajcie sie Kochane, w miare mozliwosci bede dawala znac co i jak u mnie ..
:*:*

reklama
Do góry