GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI I DUUUZO ZDROWKA DLA NIEJ I MARTYNKI :*:*
Udało mi sie zamontowac ten nieszczesny baldachim
Tez slyszalam ze do wylegarnia kurzu,ale z drugiej strony na szkole rodzenia Położna mowila ze na pierwsze miesiace idealnie izoluje od otoczenia Dzidzie ze ma tak jakby swoj wlasny swiat pomimo wielu wrazen z zewnatrz i czuje sie bezpieczniej tak troszke odizolowane ;-) dlatego tez sie skusilam ... wyglada slicznie !
Ja juz zwarta i gotowa ! czekam tylko na akcje
torba juz spakowana wszystko przygotowane !
Wózek złożony , fotelik samochodowy tez juz w pgootowiu czeka :-):-):-)
Pije napar z lisci malin - ginekolog zalecil,ponoc bardzo dobrze wpływa przed porodem na ukrwienie wszytskiego itd. także polecam,można slodzic wiec i smak jest OK!
Widziałam,ze wczesniej wspominałyście o wyprawce dla Bobaska , ja prawde mowiac wszystko z Allegro mam i jestem zadowolona,te rzeczy ktore kupilam w sklepach np. komplet poscieli SŁONO PRZEPŁACIŁAM !!!
Takze nie wiem gdzie najtaniej mozna cos zlapac w ZG,ale wiem jedno do BOBASA juz nigdy nie pojde,bylam raz - i spotkalam sie z super obluga itd nikt mnie nie nagabywal,po dwoch miesiac udalam sie tam znowu obejrzec kilka konkretnych rzeczy i wlasnie porownac cenowo - SZOKIEM BYLO DLA MNIE jak naskoczyla od razu mloda blondynka ( ktora szczerze mowiac poslugiwala sie takim jezykiem ktory ewidentnie nie pasowal do pracy w sklepie z artykulami dzieciecymi ) malo znala sie na rzeczy,oczywiscie oferowala najdrozsze produkty - co starala sie racjonalnie wytlumaczyc jednak jak dla mnie malo przekonywuajaco - nie wiem kto jest tam wlascicielem ale podejrzewam ze TO WLASNIE NA NIEGO NATKNELAM sie probujac stamtad uciec poniewaZ dziewczyna nie dawala za wygrana i ciagle oferowala cos innego " a moze jeszcze zaperezentuje Pani to i to .." i wychodzac zlapal mnie starszy Pan , ktory zaczal wysmiewac moja opinie na temat wozka ktory chce kupic ( OCZYWISCIE FIRMY KTOREJ ONI NIE POSIADAJA - BEBE CONFORT ) zaczal zadawac glupie i niepotrzebne pytania - naprawde bylam w szoku jak mozna miec takie podejscie do Klienta, na ta mloda blondynke wrzeszczal przy mnie ze ma sie " zamknac" bo on teraz mowi` - doslownie SZOK! No ale tak jak mowie zdarzylo mi sie to podczas drugiej wizyty w tym sklepie- pierwsza uwazam za bardzo udana :-) no ale co jak co, juz wiecej tam nie pojde mimo wszystko
agrafa - tez mialam problem z zakupem stanika i zrobilam tak jak radzi Sylwia ;-)
ale mam jeszcze pytanie do Was Mamuski ktore juz urodzily - czy kazdej z Was przydal sie elektryczny laktator - ja planuje karmic piersia jak NAJDLUZEJ bedzie mi to dane
i jezeli macie laktatory to mozecie napisac jakich uzywacie?? Z gory dziekuje
ale sie rozpisalam
POZDRAWIAM KOCHANE :*:*:*