SylwiaZG
Fanka BB :)
witam kwietniowo, szczególnie nowe mamy na wątku!!
to witamy nowa obywatelkę Zielonej Góry Drugie imię też dajecie??
to już nas znasz niech ospa szybko minie a jak Milenka marcowa, skoro ma już ponad 6 tygodni??
jak potrzebujesz info o ZG to śmiało pytaj o wszystko!
zdrowia.... i niech słoneczko Cię dobrze nastraja!
Witaj wrześniowa (?) mamo!!
trzymam kciuki za szczepienie!! Musi być dobrze!
Ooo i widzę, że ceny poszły w dół! 2 lata temu za rodzinny płaciliśmy 200 zł, mimo, że trwał 5 minut
Słońce rzeczywiście spacerowo, tylko dlaczego jest tak zimno?? Zobaczymy jak się rozkręci, może do mycia okien się przymierze albo chociaż okna
Miłego dnia!
Łał...od porodu pierwszy raz sie dziś ubrałam.
Trzeba cycuszki przyzwyczajać do stanika, bo jutro do USC Laure zarejestrować jako obywatelke naszego kraju;-);-) no i do lekarza gdzieś:-
to witamy nowa obywatelkę Zielonej Góry Drugie imię też dajecie??
Pierwszy raz witam się w tym wątku. Po świętach przeprowadzamy się ze Szczecina do Zielonej ,dlatego do Was zaglądam W Zielonej nikogo nie znamy...
to już nas znasz niech ospa szybko minie a jak Milenka marcowa, skoro ma już ponad 6 tygodni??
jak potrzebujesz info o ZG to śmiało pytaj o wszystko!
A ja dalej choruje :-( ale na cale szczęście nie mam gorączki.
zdrowia.... i niech słoneczko Cię dobrze nastraja!
Witam wszystkie już mamusie i przyszłe mamusie :-)
Jestem na tych stronach po raz pierwszy i cieszę się że znalazłam taką stronę , ponieważ jestem w 4 m-cu ciąży i wiele wiele pytań mam do wszystkich Mam :-) a przeglądając to forum widzę ze wiele przyjaznych Mam tu znajdę :-)[/COLOR][/B]
Witaj wrześniowa (?) mamo!!
_aneczka_ poród rodzinny nie kosztuje i nie musisz mieć do tego szkoły rodzenia
Jeśli chcesz jednoosobową salę do porodu, to płacisz 150 zł, sala komercyjna na roomingu też 150 zł Odwiedziny dozwolone i na salach komercyjnych i tych wieloosobowych
Jutro na szczepienie idziemy i strasznie się boję!! Trzymajcie za nas kciuki!!
trzymam kciuki za szczepienie!! Musi być dobrze!
Ooo i widzę, że ceny poszły w dół! 2 lata temu za rodzinny płaciliśmy 200 zł, mimo, że trwał 5 minut
Słońce rzeczywiście spacerowo, tylko dlaczego jest tak zimno?? Zobaczymy jak się rozkręci, może do mycia okien się przymierze albo chociaż okna
Miłego dnia!