reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

:) dzień dobry mamuśki!

U nas dzisiaj w planie ciąg dalszy przywracania blasku w mieszkaniu:) bardziej z powodu wiosny niż świąt:) Bo w niedzielę do rodziców jedziemy, w poniedziałek też gdzieś się ruszymy.

frotka - niestety nie polecę nikogo, sama jestem niezadowolona z lekarki, pod opieką której jest Ola i szukam, ale jeszcze nie znalazłam. Znając życie jeszcze poczekam i wybierając dla drugiego przeniesiemy się razem, ale gdzie to ciągle nie wiem. W razie czego służę namiarem na babkę, która jeździ na wizyty do domu. I rzeczywiście - jak pisze kacperek i fasolka - książeczka będzie Ci potrzebna - wyrabia się ją w szpitalu od strony Podgórnej.

No to wracaj na jeszcze trochę Kuno:)

reklama
Cześć Wszystkim!!!
A Szczególnie Naszym Nowoprzybyłym Mamom :-)

Ja własnie wrocilam ze slonecznego Mediolanu - miasto cudowne,zakupy do Butiku baaardzo udane,jestem zadowolona. Wszystkie chetne Mamy zapraszam do Butiku '' DIVA '' na ul. Lisowskiego 14 . Butik z włoska markowa odzieza damska :tak:

Troszke nadrobilam zaległosci , biedna Kuna, trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze i zeby do donku na swieta wrocila!!!

uciekam szybko cos zjesc i do pracy :-D
BUZIAKI:*
P.S tesknilam za Wami wszytskim :zawstydzona/y::-p

Emilka przekaż kunie że trzymam kciuki, i nie zazdroszczę jej, bo tyle stresów i nerwów co ona sie tam najadła to tylko ona wie :( ale to niestety nasz zielonogórski szpital :-(

Witam nową mamusię aneczkę;-) widzę że grono mamusiek nam się powiększa :-D i przyrost naturalny rośnie :-D

Choroba powoli odchodzi i muszę z czystym sumieniem powiedzieć że syrop *spam* dla kobiet w ciąży jest rewelacyjny :tak: może w smaku nie aż tak ale np na kaszel super.
A teraz uciekam kochane do kuchni :-)święta idą :-)

pozdrawiam ciepło :)

:) a my wyspacerowane, chociaż ciepło to nie było:) zaraz obiadek i ruszam do miasta na poszukiwania łososia i inne zakupy:) Z przyjemnością pokręce się sama, bo Olka mnie dzisiaj wymęczyła, prawie w ogóle mnie nie słuchała:(

frotka - no właśnie się dziwiłam, bo Struga to osiedle domków jednorodzinnych. Stroma bliżej miasta:) i bardzo blisko galerii Focus Mall z kinem i salą zabaw:) Przedszkole rzut beretem na Tuwima. Tereny spacerowe w parku na Sowińskiego, jakieś 10 minut pieszo od Stromej.

Somiracle - fajnie, że wypad taki efektywny:) A to Ciebie za ladą spotkam??:) I masz jakiś wariant poporodowy opracowany? Kto zajmie się sklepem? Czy to rodzinny interes i razem z M. poprowadzicie?

megi - dobrze, że w końcu Ci lepiej, najwyższa pora:) A gdzie kupowałaś *spam*?

Sylwia Prenaln dostałam w Sulechowie bez problemu. Ale widziałam go też w aptece w Tesco jakieś 2 tyg temu w ZG. Może jeszcze mają.

W Święta kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek !!!
______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

Ostatnia edycja:
Halo halo :)
Chciałam tylko powiedzieć, że jestem :D:D:D:D
Dziękuję serdecznie za wsparcie jakim mnie obdarzyłyście, jestem Wam dozgonnie wdzięczna :-)
A przy okazji chciałam serdecznie przywitać Frotkę i Aneczkę:-):tak:
Aż miło patrzeć jak nasz wątek tak ładnie się rozwija i ubogaca o nowe brzuchatki!;-)

A wypisałam się na własne żądanie bo lekarka prowadząca nie miała dyżuru a na obchodzi był inny lekarz, który powiedział, że moja ciąża jest już donoszona, ciśnienie zbite i nawet gdybym zaczęła rodzić to nikt już nie będzie próbował tego powstrzymywać! Spytałam go o wypis to powiedział, że nie da mi bonie chce brać odpowiedzialności za mnie ale że mogę się sama wypisać i on uważa to za sluszną decyzję... Tak więc jestem już w domku, we wtorek odbieram wypis i skoczę do mego gina po antybiotyk bo wykryli jednak jakąś drobną bakterię ale ponoć niegroźną:)

Cieszę się, że już tu jestem :D:D:D:D:D

Witaj Kuno :-D miło czytać ze jest wszystko w porządku :tak: więc teraz czekamy tylko aż Kasperek zechce pojawić się na tym świecie ;-) cieszę się ze jesteś w dobrym humorze :tak:

A z okazji Świąt Wielkiej Nocy chcę życzyć wszystkim mamusiom i tym co dopiero będą tą rolę w swoim życiu grać :tak: oraz waszym całym rodzinkom życzenia :

Koszyczki pełne pisanek,
koszyczki kolorowe takie
już od soboty wielkiej,
czekają na Zmartwychwstanie.
A od rana samego
w niedzielny poranek
serca się radują,
ze Zmartwychwstania Pańskiego.
I przy tym wielkanocnym stole,
Dzieląc się jajeczkiem, solą i chlebem
Składamy sobie życzenia
Wesołego Alleluja!!!

reklama
Na szczęście święta wszystkie spędzimy w dkmku, a nie w mirach szpitala!! ;D

Zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych!! No i bogatego Zająca ;) :*:*...:*

Do góry