reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hej dziewczyny! Ja dziś cały dzień kursowałam i nie miałam kiedy do Was napisać. U nas ok, w p[rzedszkolu w porządku, Rafał zaczyna coraz więcej mówić. Jedna rzecz mnie tylko przeraziła dziś, mianowicie ospa. Dwoje dzieci z Rafał grupy właśnie zachorowało. Ne wiem czemu, ale panicznie boję się ospy. Modle się żeby młody nie załapał, chociaż z moim szczęściem to pewnie kwestia dni.

Rossa super, że Ania zadowolona z nowej niani. Oby tak dalej :)

reklama
Mama Iza im szybciej przejdzie mały ospę tym lepiej, objawów doszukuj się za ok 2 tygodniw bo tyle trwa czas od zarazenia do wysypki. moja córa nie była szczepiona przeciw ospie ale przeszła ją bez goraczki i łagodnie. a teraz nie mam się czym martwić jak dzieci beda chorować bo mamy to za sobą.

Rossa to dobrze że Ania polubiła nową nianię ,uwazam że to dobry poczatek!

a u nas nuudy chociaz dzisiaj zlitowała się nad nami moja kolezanka i nas odwiedziła ,a jej córy pobawiły się z julką (jedyna sama mi to zaproponowała stwierdzając że jak dziecko ma chore uszko to tym innych nie zarazi) a ja mogłam się wygadać na luzie i odstresować.

miłego weekendu

Hej dziewczyny!!
Mam problem z moja prawie 3 letnia corcia...wiec jakies 2 miesiace temu maz wyjechal do pracy za granice i od tego sie zaczelo..corka nie chce spac w swoim pokoju jezeli juz usnie to w nocy budzi sie z krzykiem ze sie boi, przestala wogole sluchac ciagle o wszystko placze i robi histerie juz nie wiem jak jej tlumaczyc z tatą wogole nie chce rozmawiac przez telefon od 2 tygodni nie wiem chyba sie obrazila:) nie wiem czy reaguje tak bo teskni czy to po prost nastepny bunt. corka duzo rozumie wiec jak jej tlumacze to jest dobrze jakies 10 mniut...doradzcie mi cos??? bo do meza jedziemy dopiero na swieta a ja juz nie mam sil...zawsze byla grzeczna i sluchala spala w swoim pokoju bez problemu

Asia 3 letnie dzieco uczy się dopiero okazywania emocjii, mi się wydaje że ona po prostu wyjazd taty odbiera jako tata sobie pojechał i mnie zostawił to ja go nie lubię, to tez jest pewna oznaka tęsknoty. nie wiele możesz zrobic bo jak pisałas z męzem zobaczysz się dopiero na święta do tego czasu musisz jej nadal tłumaczyc że tata musiał wyjechać i że ja bardzo kocha, że jest mu przykro że nie chce z nim rozmawiać itd. ty sama pewnie po wyjeździe męza czujesz się osamotniona to Twoja córa na pewno bardziej to przezywa i okazuje to buntem i strachem. trzymam kciuki żeby było u was dobrze!

Natasza witaj! zdrówka życzę oby szybko przeszła ospa

Hej dziewczyny. My mieliśmy przebojową noc. Rafał urządził haft-party i wymiotował czym się da. Pojęcia nie mam czemu tak. Może coś mu zaszkodziło, ciężko wyczuć. Biedula męczył się nieziemsko, ale już jest ok.

Natasza Witaj :) Zdrówka dla Kamilka, ospa paskudztwo współczuje.

Aguska co do ospy to się z Tobą zgodzę i właśnie tak bym chciała, przejść to za niego :)

Hej dziewczyny!!
Mam problem z moja prawie 3 letnia corcia...wiec jakies 2 miesiace temu maz wyjechal do pracy za granice i od tego sie zaczelo..corka nie chce spac w swoim pokoju jezeli juz usnie to w nocy budzi sie z krzykiem ze sie boi, przestala wogole sluchac ciagle o wszystko placze i robi histerie juz nie wiem jak jej tlumaczyc z tatą wogole nie chce rozmawiac przez telefon od 2 tygodni nie wiem chyba sie obrazila:) nie wiem czy reaguje tak bo teskni czy to po prost nastepny bunt. corka duzo rozumie wiec jak jej tlumacze to jest dobrze jakies 10 mniut...doradzcie mi cos??? bo do meza jedziemy dopiero na swieta a ja juz nie mam sil...zawsze byla grzeczna i sluchala spala w swoim pokoju bez problemu

spokojnie mala szybko zaakceptuja nowa sytuacje, wiem bo moj starszy to przerabial, mlodszy zreszta tez ....:tak:
Daj jej czas, nie chce rozmawiac z tata to nie, przyjdzie ten czas ze sama bedzie sie rwac do telefonu- spokojnie....:-D

cześć dziewczyny ja tak wpadam i tylko o nas napisze
mały siedzi w domu byliśmy dziś u lekarza jest tylko przeziębiony ale kaszel ma okropny i to najdziwniejsze bo wszystko czyste a kaszel jest i to jaki!Jutro ide z nim na pobranie krwi(nie wiem jak ja go tam utrzymam)i zobaczymy co jest grane.Bo lekarka powiedziała że być może to zwykłe przeziębienie i tak łapie przez to że chodzi do przedszkola może to alergia albo trzeba będzie iść do laryngologa aby zobaczyć czy to nie trzeci migdałek jest winien albo coś innego.
Mały ogólnie ok spał dziś w dzień 3 h!!!! ale nie gorączkuje tylko fakt mniej je ale je

reklama
Do góry