reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
To prawda:tak:
Mój baaaardzo naśladuje tatusia:-Dnp wczoraj zrobił ze mna pięknie kanapki i usiedliśmy w trójkę żeby jeść no i mój m wziął dwie połówki i je złączył to Bartek zobaczył jak tata je i zrobił to samo:-Da jaki dumny był:-D

Śmieszne takie nasze dorosłe-maluchy :D Rany jak pomyślę, jak szybko czas leci i jeszcze niedawno Rafał był maleństwem a teraz jest już dużym facetem to mi serce ściska. Jeszcze trochę przyprowadzi mi narzeczoną i będzie pa pa mamo :D Strach :D

jakoś ostatnio czasu mi brakuje na regularne odwiedzanie Was. U nas Ania wyleczona z kataru, dobrze, że nie rozwineło sie nic więcej. W pracy dużo pracy, w domu jeszcze więcej.
asienka_r moja mała mówi bardzo podobnie. Ostatnio jak sie z tatusiem wygłupiała, on ją zaczłą całować i mówić że zje, to przybiegła do mnie i mówi: "mama ten tata to niebezpieczny człowiek"

a dziś w nocy śniły się jej cukierki, obudziła się w środku nocy i chciała cukierki:baffled:

Hej wyszło że mały ma alergie no i jutro dzwonie do alergologa żeby umówić sie na wizytę(prywatnie oczywiście:baffled:)anemii nie ma ale jest na granicy
To co ostatnio choruje to prawdopodobnie od alergii!!!!!!!no i do laryngologa dostaliśmy skierowanie

reklama
Do góry