reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
tygrynka hehe mój miał etap boba:-D nadal go lubi ale on co jakiś czas na szczęście zmienia bajki.przez jakiś czas królowały teletubisie ale krótko potem stacyjkowo gdzieś pomiędzy bob później tomek i przyjaciele teraz uwielbia strażaka sama a także bzyczka(ul).lubi też inne bajki ale to już zależy od dnia.pamiętam jak zgraliśmy mu kilka odcinków stacyjkowa to nie powiem fajna bajka ale jak tylko słyszałam jak zaczyna sie piosenka to aż mnie rzucało.:-D
dziewczyny Bartek od 4.30 nie śpi masakra dziś chyba z drzemki nie zrezygnuje choć już nie pamiętam kiedy spał w dzień

u nas chyba wchodzi powoli etap Stacyjkowa i Tomka.. Teletubisie go nie ruszają, Strażak Sam też nie... na razie ściągam mu Auta, może to mu się spodoba.. już nie wiem co wymyślać z tymi bajkami :eek:
o matko, pobudka o 4:30?? :szok: masakra :-D a od dawna Ci nie śpi w dzień? Seba też coraz częściej opuszcza dzienne drzemki, ale jednak wydaje mi się, że jeszcze ich potrzebuje...

ja mam dzisiaj z m 5 rocznice slubu ale jakos nie mam ochoty swietowac, m nawet koszule ubral do pracy bo chyba o restauracji mysli a ja to najchetniej wrocilabym do domu i pod koldre sie zakopala i spala, a na restauracje jakos tak szkoa mi kasy

Martusia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!! wiele szczęścia i miłości na kolejne lata :tak:
i jak ją spędziliscie? mam nadzieję że humorek się poprawił :tak:

u nas takie piękne słońce, a jak tylko otworzę okno to momentalnie się wyziębia w pokoju :no: aż się wszystkiego odechciewa, jeszcze się nie przestawiłam na takie zimno...

a rocznice spedzilismy tradycyjnie piwko, frytki i dobra komedia heh a rano zakonczylismy przytulaniem :)

u nas dzis slonko i minus 4 bylo ok 6, ale ja akurat lubie bardzotaki delikatny mrozik i slonce do tego, byle nie bylo szaro i ponuro i wiecej nizminus 5

tygrynka on już od miesiąca w ogóle nie spał w dzień a latem też już sobie czasem odpuszczał.jednak ja też nadal jestem zdania że tak małemu dziecku choć jedna drzemka jak najbardziej jest wskazana.ale na niego nic nie działało a już próbowałam chyba wszystkiego.dziś jesdnak uwaga znowu zasnął:eek: i to w wózku jak byliśmy na mieście a on tak już nie zasypiał jak skończył rok bo przecież wszystko było dookoła ciekawsze a dzis zasnął.ale to chyba przez pogode.ja sie troche ciesze że może drzemka w dzień powróci;-);-);-)
U nas auta nie przeszły jak dla mnie to Bartek za mały na taka bajke ale powiem szczerze że mu puszczałam i coś tam obejrzał ale żeby zafascynowany nią był to raczej nie.super bajka to na disney Junior leci UL tam jest bzyczek którego Bartuś uwielbia :-D

a rocznice spedzilismy tradycyjnie piwko, frytki i dobra komedia heh a rano zakonczylismy przytulaniem :)
u nas dzis slonko i minus 4 bylo ok 6, ale ja akurat lubie bardzotaki delikatny mrozik i slonce do tego, byle nie bylo szaro i ponuro i wiecej nizminus 5

no i bardzo fajna rocznica! ja z chęcią bym spędziła taki wieczór z mężem, ale on mi już o 21/22 odpływa bo wstaje o 3 rano do pracy :/ a dzisiaj już w ogóle - prosto po pracy pognał na studia i dopiero o 19 był w domu :(
auć jak można lubić mrozik :p ale faktycznie, słoneczko wynagradza wszystko! od razu lepiej się na duszy robi :)

nawet się nie pożegnała z mamą:-p, ciocia była fajniejsza

ciesz się mama, ciesz! dopiero byś płakała jakby ciocia nie była fajna ;)

na spotkaniu z koleznka bylo super tylko... chlodnica nam pekla :-(

auć, nie fajnie! kroi się wydatek, co? :/

tygrynka on już od miesiąca w ogóle nie spał w dzień
U nas auta nie przeszły jak dla mnie to Bartek za mały na taka bajke ale powiem szczerze że mu puszczałam i coś tam obejrzał ale żeby zafascynowany nią był to raczej nie.super bajka to na disney Junior leci UL tam jest bzyczek którego Bartuś uwielbia :-D

oo to może drzemka wróci :)) przyda się chwila oddechu, prawda? :D mi dzisiaj Seba też dziwnie padł - nagle o 18 wyczerpały mu się bateryjki i spał do 19, ciekawe jak teraz zaśnie :/
to nasi chłopcy się różnią w tej kwestii bo auta to była pierwsza bajka którą Seba obejrzał z zainteresowaniem dłuższym niż 5min :D dopiero potem się zaczęły boby i ciuchcie, które właściwie teraz wygrały z autami.. a miałam mu bajek nie puszczać :D aa młody lubi tez tego kotka który zaczyna i kończy dobranockę na tvp1 :D

dzis ja witam sie pierwsza ;-)

dzis sprzatamy mieszkanie ehh a chlodnica kosztuje jakies niecale 100zl, ale i tak wkurzona jestem bo bede musiala zaplacic za przedszkole na ostatni moment czyli 31ego jak bedzie wyplata, nie lubie tak :zawstydzona/y: ale samochod musi byc bo do miasta czyt. przedszkola, pracy itd. mamy 8km, a ja zima autobusem sobie nie wyobrazam, a dzis wieczporem dziadek po nia przyjedzie i zabierze na noc do miasta do siebie i rano babcia ja do przedszkola zaprowadzi

Aguśka u nas Ul też jest na topie, no i Klub przyjaciół Myszki Miki i Timmie i przyjaciele:-). Z Ula to nawet piosenki próbuje śpiewać:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Ja też myślałam, że moja młoda do ok 3 lat:-p:-p będzie spać w dzień, ale młoda sama zrezygnowała. Niby jest malutka, ale co jej zrobię, że tylko z raz czy dwa w tygodniu pójdzie spać w dzień. Najczęściej w soboty śpi, bo wstaje wcześniej niż zwykle, żeby zdążyć do niani, jak mama do pracy:-), ale w nocy śpi od około 2-20. 30 DO 8 rano, więc nie mogę narzekać

reklama
asienka no właśnie oczek to im sie nie zaklei więc jak spać nie chca to co my możemy zrobić.
u nas chyba drezmka powraca licze troche na to a mały zasypia po 21 i dziś spał uwaga aż do 8.15!!!!!!!!!!!!normalnie aż w szoku byłam bo do tej godziny to on spał przed rokiem a potem ranny ptaszek a teraz ach jak wspaniale było sie wyspać:-D

Do góry