asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Martusiu wszystkiego dobrego dla Was:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tygrynka hehe mój miał etap boba nadal go lubi ale on co jakiś czas na szczęście zmienia bajki.przez jakiś czas królowały teletubisie ale krótko potem stacyjkowo gdzieś pomiędzy bob później tomek i przyjaciele teraz uwielbia strażaka sama a także bzyczka(ul).lubi też inne bajki ale to już zależy od dnia.pamiętam jak zgraliśmy mu kilka odcinków stacyjkowa to nie powiem fajna bajka ale jak tylko słyszałam jak zaczyna sie piosenka to aż mnie rzucało.
dziewczyny Bartek od 4.30 nie śpi masakra dziś chyba z drzemki nie zrezygnuje choć już nie pamiętam kiedy spał w dzień
ja mam dzisiaj z m 5 rocznice slubu ale jakos nie mam ochoty swietowac, m nawet koszule ubral do pracy bo chyba o restauracji mysli a ja to najchetniej wrocilabym do domu i pod koldre sie zakopala i spala, a na restauracje jakos tak szkoa mi kasy
a rocznice spedzilismy tradycyjnie piwko, frytki i dobra komedia heh a rano zakonczylismy przytulaniem
u nas dzis slonko i minus 4 bylo ok 6, ale ja akurat lubie bardzotaki delikatny mrozik i slonce do tego, byle nie bylo szaro i ponuro i wiecej nizminus 5
nawet się nie pożegnała z mamą, ciocia była fajniejsza
na spotkaniu z koleznka bylo super tylko... chlodnica nam pekla :-(
tygrynka on już od miesiąca w ogóle nie spał w dzień
U nas auta nie przeszły jak dla mnie to Bartek za mały na taka bajke ale powiem szczerze że mu puszczałam i coś tam obejrzał ale żeby zafascynowany nią był to raczej nie.super bajka to na disney Junior leci UL tam jest bzyczek którego Bartuś uwielbia