reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

tygrynka zdróweczka dla was a co do szczepionki to sie nie martw lepiej późno niż wcale;-)fajnie że weekend udany mój też przepada za dziewczynkami:-D
ja sie zastanawiam nad ta ciastolina ale nie wiem czy mały jest na nia gotowy ale chyba będę musiała spróbować i sie przekonać
dziś dzień zapowiada sie dosyć ładnie więc spacer obowiązkowo zaliczymy wole jak sie wyszaleje biegając dłubiąc w ziemi i zbierając przedziwne rzeczy z ziemi niż siedzi w domu i marudzi albo wpada na genialne pomysły tak jak wczoraj.wziął swoje małe krzesełko postawiał je na stołek i sie na to wszystko wdrapywał:baffled:

no mam nadzieję, że tak będzie z tą szczepionką, bo już mam dość tego odkładania :baffled: ale z katarem to go nie zaszczepię :no: widać że mamy prawdziwych facetów, już latają za dziewczynami :-D a z ciastoliną też mnie Seba zaskoczył że już się bawił, ale podobało mu się dłubać :tak: polecam zestaw coś w rodzaju takiego: CIASTOLINKOWE LUDZIKI- CIASTOLINA, AKCESORIA (1859837023) - Aukcje internetowe Allegro dodatkowe plastikowe elementy to była najfajniejsza zabawa :-D o kurcze ale młody miał pomysł z tymi krzesełkami :szok: Ty to masz wulkan energii i pomysłów w domu :-D

Martusia -4??? już??? :szok: o kurde...

my dzisiaj od rana szalejemy z regałami, masakra ze ścianami i podłogą w bloku - na dole regał odstawał od ściany 2cm a na górze 7cm :-D Seba dzielnie pomaga, czyli mąż skręca, ustawia, Seba pomaga, a ja siedzę i pilnuję by nie podnosił półek, nie rozrzucał śrubek i nie uderzył się młotkiem:-D

reklama
tygrynka kupiliscie nowe meble bo cosik mi chyba umknelo

wiecie co dzsiaj mialam za sytuacje, chcialam zeby Pani w przedszkolu podala mojej Corce kropelki na kaszel, ale odmowila bo maja zakaz podawania jakichkolwiek lekarstw dla mnie to bez sensu przeciez na butelce jak wol pisze ze sa to kropelki na kaszel wrrr :no:

ale takie widocznie maja chore zasady, pamietam, ze jak ja kiedys pracowalam w szkole to nie wolno nam bylo przytulac dzieci nawet placzacych pierwszoklasistow :no:

martusia tak jest przedszkolanki nie moga nic podawać niestety.z jednej strony to dobrze bo przynajmniej nie będzie sytuacji kiedy taka osoba da nieodpowiednia dawke bądź coś innego ale z drugiej strony sa dzieci które biora leki o stałych porach więc troche to bezsensu.

Tygrynka dzięki za podpowiedź z ciastolina nie długo mu to kupie;-)
to masz małego boba budowniczego:-Dfajnie że taki mały pracuś;-)

daj znać jak się sprawdzi ciastolina! i nic mi nie mów o Bobie Budowniczym, trzęsie mną jak słyszę "Bob Budowniczy zawsze da radę, Bob Budowniczy nie jest sam", nawet mój mąż to podśpiewuje, bo młody wciąż chce by mu włączać a najlepiej w kółko piosenkę :no:

tygrynka kupiliscie nowe meble bo cosik mi chyba umknelo
ale takie widocznie maja chore zasady, pamietam, ze jak ja kiedys pracowalam w szkole to nie wolno nam bylo przytulac dzieci nawet placzacych pierwszoklasistow :no:

regały na książki, w końcu mam swoje miejsce w domu :-D parę półek a ja szczęśliwa bardzo :-D
a z tymi kropelkami to tak jak piszesz, z jednej strony ok, z drugiej nie, ale co z dziećmi diabetykami czy innymi, które mają stałe leki??? a czemu nie można bylo przytulać dzieci?? że niby molestowanie??:szok:

tygrynka hehe mój miał etap boba:-D nadal go lubi ale on co jakiś czas na szczęście zmienia bajki.przez jakiś czas królowały teletubisie ale krótko potem stacyjkowo gdzieś pomiędzy bob później tomek i przyjaciele teraz uwielbia strażaka sama a także bzyczka(ul).lubi też inne bajki ale to już zależy od dnia.pamiętam jak zgraliśmy mu kilka odcinków stacyjkowa to nie powiem fajna bajka ale jak tylko słyszałam jak zaczyna sie piosenka to aż mnie rzucało.:-D

dziewczyny Bartek od 4.30 nie śpi masakra dziś chyba z drzemki nie zrezygnuje choć już nie pamiętam kiedy spał w dzień

tygrynka nie wolno bylo przytulac wlasnie dlatego zeby nikt nie posadzil szkoly ze Rodzice dzieci molestuja :szok:
fajnie ze masz swoje wymarzone rzeczy czasem niewielka rzecz a cieszy

asienka farb ani plasteliny tez bym chyba nie dala ale ciastoline pod nadzorem juz tak

ja mam dzisiaj z m 5 rocznice slubu ale jakos nie mam ochoty swietowac, m nawet koszule ubral do pracy bo chyba o restauracji mysli a ja to najchetniej wrocilabym do domu i pod koldre sie zakopala i spala, a na restauracje jakos tak szkoa mi kasy

reklama
martusia to życzę miłej rocznicy poprawy humory i wielu wielu lat razem w zgodzi i miłości

a Bartuś zasnął a ja moge na spokojnie posprzatac już umyłam podłogi naczynia wrzuciłam pranie do pralki przygotowałam mięsko do obiadu:-) kurcze jak mały nie śpi to wszystko robie po trochu przydałoby sie żeby jeszcze raz dziennie spał.

Do góry