reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
aguska a ile placicie za wynajem tak z ciekawosci pytam, w plocku czy w elblagu

u nas strasznie pada zimno jakos tragicznie nie jest ale musze dzisiaj z moja mala wracac autobusem 8 km do domu to niezbyt mi sie ta pogoda usmiecha

to w sumie malo placicie jak na miasto tylko zeby babka sie na remont zgodzila

a tak z innej beczki nie wiem jaki jest Wasz dochod ale moze warto o dodatek mieszkaniowy wystapic ja na poczatku mojej historii z wynajmowaniem na to nie wpadlam dopiero jak mi kots podpowiedzial i teraz place 180zl miesiecznie mniej

Ostatnia edycja:
martusia tak wiem tylko że ta babka na to sie nie godzi bo pytaliśmy bo ona będzie dopiero w grudniu a formalności co pół roku trzeba składać i dla niej byłby to problem więc sie nie godzi.trudno ale tak jak piszesz i tak mało płacimy więc póki co będziemy tu mieszkać:-)
podobne mieszkanie tu w okolicy już kosztuje wynajem od 800zł w zwyż bo patrzeliśmy

tak wiem już kiedyś mieszkaliśmy na stancji to wiem co i jak;-)w umowie mamy wszystko zawearte mamy już na czas nieokreślony.a to mieszkanie jest po znajomych mojej teściowej mieszkali w nim 6 lat wic wszystko powiedzieli jak to wygląda.a gdyby zaszła taka sytuacja że po remoncie ona by nam nic nie dała i wypowiedziała nam najem to ja bym wszystko co zrobiliśmy usuneła że tak powiem:-D

reklama
Do góry