reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

hehe
no ja Ania i waga ale nerwa mam takiego że nawet kiedyś M po herbatkę uspokajającą wysłałam:-p
ale na codzień groźna nie jestem:-p
zwykle tylko tydzień przed okresem mnie nosi:rofl2:

reklama
Witam Panie
Ja na urlopie nie jestem tylko za bardzo czasu ostatnio nie miałam. W sobotę były chrzciny mojego brata córy więc trzeba było pomóc rodzicom trochę w przygotowaniu teraz w piątek jadę na wesele. a tak w ogóle wieczorem to siedzi przy komputerze mój mężulek więc ja mam czas rano.
A co do urlopu to my chyba w tym roku sobie odpuścimy wyjazd ze względu na Kewinka. Zakładam że byłby to koszmar. Jechaliśmy do Wrocka (100 km) a mały się wiercił i marudził a gdzie tu pomyśleć o dłuższej jeździe. W zeszłym roku nie wiedział jeszcze co to chodzenie i raczkowanie to byliśmy 1 tydzień nad morzem i w foteliku ładnie siedział. Tak więc zostaje nam przełożenie na następny rok.

co tu taka cisza nastąpiła nie mam co czytać :szok::-D

Ania i jak wymienili na nową pościel czy oddali kase :confused:
bo zamiast pisać wszystkie wolą czytać:-p
za pościel oddała kasę:tak:
ja usprawiedliwiona - od tygodnia leżę na anginę i zapalenie oskrzeli i jeszcze tydzień na zwolnieniu będę:no:
ale wczoraj nastąpiła lekka poprawa:tak:

no wlasnie.. ja tez sie za ksiazki wzielam
wypozyczylam z biblioteki o zywieniu dzieci, jeszcze kilka w tym temacie mam na oku
i o nerwicach i depresjii... jutro psycholog mnie czeka. wizyta nr 1 ....
i juz wiem ze mam nerwice nerastatyczną z elementami nerwicy natręctw i hipohondrycznej
+ depresja....
i najfajniej ze przeczytalam ze nerwicowca neurastatyczna z reguly wywoluje w lekarzach negatywne nastawienie bo to bardzo męczący i marudzący pacjenci :-) więc troche na przegranej pozycji jestem... ale co tam :-)

reklama
witajcie
ej rzeczywiscie puchy jakies tu ostatnio,, ja to nawet nie siadam do kompa, mamy paskudna pogode i przez to siedzimy caly czas w domu, a moje dzieci w domu wariuja i nie pozwalaja nic zrobic, nie mowiac ze siasc cos naklikac, a wieczorkiem to juz padam i tyle mam z dnia:szok:
chyba musze pracy sobie poszukac to bede miala wiecej czasu;-)
pozdrawiam wszytskie mamuski

Do góry