reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Ale w Polsce chyba też styczeń to najzimniejszy tak mi się kojarzy:tak:prawie 3 lata temu jak Bartka rodziłam to było ponad minus 20 stopni:sorry::-D:szok:
Podglądam małego oczywiście jest pora leżakowania ale mój już się należał:sorry:

hello co tu tak cicho?

mama iza no i jak tam?
aguska ale fjanie, ze macie kamery. Chetnie bym sobie podejrzała Nikusia...szczegolnie jak je bo podobno tyle pochlania...a w domu nic :tak:
my w domu od tyg. Nikos musi juz isc do pkola ...;-))))) ale polubił bardzo bajki. Wilk i zając katuje i katuje...

Żebyś widziała strach i przerażenie w oczach gdy dzis spadło 10 cm śniegu w UK :-D
angole myślą ze nadciaga kataklizm
powiedzieli ze jezeli w pon będzie tyle śniegu to szkole zamkną :-D

Beata no mnie to zawsze bawi, jak widzę Irlandczyków, którzy jadą 10 na godzinę, bo przecież opon zimowych nie mają:-p, bo spadło 5 cm śniegu, no ale mam nadzieję, że zanim ja wylecę na holidaya w lutym to sytuacja się unormuje, bo nie chciałabym mieć odwołanego lotu z powodu śniegu:confused2:

U nas sypie!!!!już zaliczyliśmy spacerek z Bartkiem wyglądał jak bałwanek:-D:-D:-Dale lepić bałwana się nie dało za sypki śnieg jednak mały rzucał się na śnieg zjeżdżał z górki na sankach więc radocha była:-D

reklama
Do góry