reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Czesc

Aguska dużo zdrowia dla młodego :tak:

Iza to i tak szybko zalatwilas z tym psychologiem.
beda 2 spotkania? Psycholog, pedagog?

Jutro idę z młodym na godz na zajęcia ale tam są rodzice, jakieś malowanie- środa, czwarte, pt- szkoła
zdam relacje

reklama
Beata to czekamy na relacje;-):tak:
izano ja też jestem ciekawa i też czekam na relację:tak:
młodego zaraz kłade bo spał 1,5 h w dzień więc do spania to on pierwszy nie jest ale już musi

Iza będzie dobrze
pamietaj powiedz ze chcesz opinie do rak własnych, bo coś ci napiszą a ty nie będziesz wiedzieć co.
ty jako matka masz prawo mieć ta opinie czeka sie na nia 2-6 tyg

Aguska oczywiście zdam relacje i podzielę się ewentualnymi wskazówkami. Może i Wam się przydadzą. Te spanie w przedszkolu to takie trochę uciążliwe jest. U nas rodzice się zbuntowali i nie ma spania, chyba, ze dziecko nie wytrzyma i zaśnie samo, ale to się praktycznie nie zdarza. Szczerze cieszę się, bo przez to wymęczony jest i zasypia ładnie o 20.

Mama Iza mój w przedszkolu też nie śpi bo gdy jest leżakowanie to on wtedy ma nadmiar energii on mi zasypia jak z nim wracam gdy jedziemy autobusem.Wczoraj zasnął po 22 i to z 15 po myślałam że sama zaraz zasnę:sorry:

zdrówka dla chorowitków

asieńka zdaj relacje, jak maluszek się rozwija,

wczoraj Ania: kupę mi się chce, tata chodź ze mną do łazienki. Karol z nia poszedł, siadła na nocnik i mówi do niego: ty siadaj tutaj obok mnie i pomóż mi stękać:-D

A gdy jest w domu za cicho i dziecka nigdzie nie widać to wiadomo, że coś psoci. I tak było ostatnio. Nagle Ania "znikneła" w sypialni, idziemy zobaczyć co ją tak zaabsorbowało. A mała poukładała swoje ubranka na dużym łóżku, równiutko, jedna bluzaczka obok drugiej i psika po nich Pronto do kurzu, potem odwraca na drugą stronę i znowu psika, potem wiesza na grzejniku i wyjmuje następne. PADŁAM:shocked2:
Pytam się co robi, a ona, że ubranka czyści. Nie wiedziałam czy się złościć, czy śmiać, bo przecież dziecko chciało dobrze:eek:

reklama
Do góry