reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Ja chyba muszę zeszyt założyć i zapisywać powiedzenia Ani, a za klika lat dać jej do przeczytania.:-D

aguska a temperatury nie ma? Może to alergiczne.

Ja jutro z małą idę rano na pobranie krwi, bo ma od jakiegoś czasu sińce pod oczami, a potem na 13 do ortopedy. Mam nadzieję, że da się obejrzeć i mi scen nie zrobi:sorry:

reklama
Rossa nie ma gorączki tylko katar.No i jest osłuchowo czysty a katar to prawdopodobnie alergiczny mam zwiększyć dawke faniposu do noska przez 5 dni a jak poprawy nie będzie to zobaczymy bo może to małe przeziębienie i wtedy trzeba będzie dać coś mocniejszego.co do sińców pod oczami to Bartek też je ma:tak:ale mój wyniki ma ok

cześć dziewczyny mały dziś z rana zrobił mi afere że chce zostać w domu bo tatuś jest i on też chce został a m dzisiaj szedł na późniejsza godzine i mały wył prawie całą droge a przed samym przedszkolem zapomniał:-Di dosłownie wbiegł na sale:-D U Bartka w grupie jest dziewczynka która popycha inne dzieci tzn widziałam już 2 razy jak specjalnie bez powodu podeszła do Bartka i go pchnęła:eek:przedszkolanka oczywiście reaguje ale wiadomo dzieci się popychaja nawet czasem bija przy takiej gromadce to trudno o spokój.Ale niepokoi mnie to jej popychanie bo dziś np jak Bartek wszedł to podbiegła do niego wraz z innym chłopcem(Bartka kumplem)i go pchnęła a ona taka bardziej okągłą od mojego i gdyby mocniej go pchnęła to by poleciał na krzesło:sorry:ja Bartka uczę że nie wolno się bić a tym bardziej dziewczynek bo ma młodsza kuzynke i on nie bije ale też tłumaczę że nie może sobie dawać musi sie bronić tylko jak dla mnie koło wtedy sie zamyka:sorry:
a co u was dziewczynki?

No a u nas może być, wczoraj miałam powera od rana a dzisiaj ledwo z łóżka się zwlekłam, Ania jeszcze leży w pokoju, lekko się posikała, ale coś źle w nocy spała. Pościel prawie sucha, więc chyba za późno się obudziła. No ale nic i tak dzielnie przez tyle czasu dawała radę. Szaleje, że będzie siostrzyczka, wczoraj znowu parę rzeczy kupiłyśmy:-p:cool2:

Beata jak młody?
mama Iza co u rafałka?
Asienka ale fajnie wspólne zakupy z córcia:-D:-) teraz będziesz miała dwie księżniczki
a co u reszty piszcie babeczki?

U nas w przedszkolu naprawili kamery i dziś podglądam Bartka póki co jest ok myślałam że bardziej łobuZuje jednak jeden chłopiec jest po prostu okropny!!!!zobaczymy co mój wymyśli później:-D

reklama
Do góry